Veckonytt #61

veckonytt1
Sista veckonytt innan jag går på julledighet. Tjohoo och extra glitter och segerdans! Det är måndag, vi behöver peppas, ler’s go!

Jag hittade dessa livmodersörhängen och jag lovar, det finns inget jag önskar mig mer än dessa! Jag bara MÅSTE ha dessa örhängen. Här snackar vi powersmycke deluxe! Wow wow wow! Jag är verkligen helt begeistrad! Och även lite lack för att jag inte själv kommit på denna idé! Ren och skär magi om du frågar mig.
veckonytt2
Julledighet innebär hemmamys och jag vill bara gå runt i ultramjuka och lyxiga pyjamas och loungplagg mest hela tiden. Denna lyxiga pyjamas från Skin skapar välbefinnande bara av att titta på den.
veckonytt3
Behöver du en jul- eller nyårsklänning? Denna svarta spetsdröm från Stylein är verkligen ren och skär magi.
veckonytt4
Sen tycker jag vi ska ha lite lesbisk kärlek på bloggen denna gråa måndag! Åhléns julreklam med dessa två sagolika kvinnor är vacker, sirlig och hemskt romantisk. Mer mångfald åt folket! All kärlek är bra kärlek och den som säger annat är inget annat än stygg.
veckonytt5
Slutligen vill jag hylla denna superdonna! Plussizemodellen Tabria Majors tröttnade på att Victoria’s secrets modeller alltid var så himla smala. Hon ville visa att dessa sexiga underkläder är GORGEOUS på olika typer av kvinnokroppar. Behöver jag ens säga att hon blev extremt hyllad på sina instagram!?

Nu kör vi måndag, samlar styrkan och ger järnet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Finurliga fröken
6 år sedan

Wow! Jag förstår att du vill ha dom örhängena. Dom är fantastiska. Vilken underbar idé.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Finurliga fröken
6 år sedan

snacka om girlpower örhängen liksom!

Matilda
Matilda
6 år sedan

Så bra tips! Älskar klänningen!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matilda
6 år sedan

du hade varit smashing i den!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x