Veckonytt #125

vecko1
Det blev inget veckonytt igår. Jag hann helt enkelt inte. Jag hade en heldag i rätten och sen hem och sköta alla bestyr med Estrid. Sen somnade jag när jag nattade henne. Klassiker! Och i morse vaknade jag med en kropp fylld av nässelutslag. Oklart varför men det är lite såhär det blir för en allergiker. Ett tu tre får man i sig något man inte tål. Väldigt störigt. Nu sitter jag på kontoret och kliar över hela kroppen. Jag ska arbeta undan lite skrivuppgifter samtidigt som jag lyssnar på Riksdagens debatt om hur Sverige bör hantera IS-återvändare. I kväll ska jag träna med min PT igen. Jag är lika delar pepp som rädd. Alltid denna träningsrädsla. Jag misstänker att den kommer gå över om jag bara håller uppe den här träningens regelbundenhet.

Nog om detta. Nu över till den inspiration vi alla vill ha i början av veckan. Jag fick en läsarfråga om hur man hittar bra byxor med hög midja. Mitt svar är att leta byxor som är både höga i midjan och vida i benen. Det är bekvämare och ger en finare siluett tycker jag. Här har du tips på massa snygga byxor i denna modell. 
vecko2
ÅHHHH skoperfektion från Zara!
vecko3
En av mina stora feministiska förebilder, Emma Thompson, har gjort det igen. Hon hoppar av sitt senaste filmprojekt eftersom  hon vägrar samarbeta med John Lasseter, Skydance Animations nya VD och Pixars förre kreativa chef, som anklagades för sexuella trakasserier under Metoo. Åh Emma, du är allt!
vecko4
Det är hög tid att inventera badklädeslådan. Den här är så elegant och lyxig, men till ett mycket bra pris!
vecko5
Åh, min inre ryska lyxfru hoppar av glädje inför detta. Nu lanseras ett guldkök som passar IKEAs Metod och Bestå. Woop woop!
vecko6
Jag älskar trendspaningar. Inför denna vår ska jag särskilt hålla ögonen öppna efter beiget, plisserade kjolar, 80-tals byxor och khakifärgade plagg. Snyggt!
vecko7
Skönhetsmärket Glossier finns nu i Sverige. Så pepp på detta!
vecko8
Billy Porter bar denna magiska klänning på Oscargalan. Drömmen om en galaklänning blev sann i denna kreation. Jag kände mig fri! Och vacker! Något som inte alltid har varit fallet för mig. Det är verkligen förvånansvärt hur mycket kläder kan påverka ens själ. Åh, Billy, du var AMAZING i denna galastass!
vecko10
Karl Lagerfeldts sista kollektion för Chanel var en i alla delar fullkomligt magiskt visning. Ett vitt vinterlandskap som var så vackert att ögonen tårades!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
5 år sedan

Stort tack för byxtips! Så jäkla svårt att hitta passande byxor när man är lite större över rumpa och lår..
Just landat i soffan efter fullspäckad jobbdag och sedan läxläsning med sonen. Kram på dig!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
5 år sedan

thick and juicy! <3 <3 me like! hur har det gått med byxor? hittat några bra än?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x