Veckonytt #65

INLÄGG SPONSRAT AV LAMPORNU.SE
veckonytt1
Idag sponsras veckans veckonytt av lampornu.se. Jag blev så glad när de tog kontakt för tro det eller ej så blev prisvärda lampor väldigt aktuellt för oss som nyblivna husägare. 15 spottar skulle bytas ut i köket och det var inte en billig affär. Nu behöver jag inte göra marknadsundersökning längre utan allt jag behöver finns i samma webbshop. Nu vet jag att jag kan hitta Osram-lampor från lampornu.se, och upp till 40% billigare.
veckonytt2
Jag älskar att peppa för veckan. Denna artikel om hur man ska planera dagarna för att få en kick-ass vecka är right up my alley!
veckonytt3
Metro har startat den nya podden Woman up! Intervjuer med modiga, coola, framgångsrika, inspirerande och fantastiska kvinnor. Det låter helt underbart. Jag kommer lyssna på varenda en.
veckonytt4
Lina, en lång blondin, är en Malmöbloggare. Jag är totalt förälskad i hennes outfits. Hon har så sjukt coola kläder. Älskar prick allt hon har på sig. Dessa lila sammetsbyxor måste vara de mest perfekta byxorna jag någonsin sett.
veckonytt5
Kakan listar årets bästa makeup. Och skapar enorma ha-begär. Jag vill nu testa allt på hennes lista.
veckonytt6
Isabella Löwengrip skrev ett väldigt fint inlägg om den separation och senare skilsmässa hon gick igenom under 2017. Modigt av henne att dela det. Och jag tror det kan hjälpa många. Vilken makthavare hon ändå är. Hennes ord betyder så mycket för så många.
veckonytt7
OMG! Nu har vi precis lärt oss allt om double cleansing, men nu ska vi tydligen börja med triple cleansing. Jag kommer hacka på. Såklart! Säg en hudvårdsrutin jag inte velat följa!

Ha en underbar vecka min vän!

20 Responses

 1. Netti Starby skriver:

  Bellas inlägg måste jag läsa eftersom jag har också gått igenom en separation. Bra tips! 😀 Kramis

 2. Pia Widlund skriver:

  Kul med nya poddar men jag hinner aldrig lyssna!

 3. Alltid kul med nya poddar!

 4. Isabella Löwengrip är en av mina favoritbloggare. Hon har jobbat så hårt för att komma dit hon är. Ändå får hon så jäkla mycket hat.. :/

  • Frida G Svensson skriver:

   ja hon är toppen. Det är tråkigt med allt näthat. sen ska man ju inte sticka under stol med att hon använder provokation som ett sätt att driva trafik.

 5. Sara Klintberg skriver:

  Mycket bra inlägg 😀

 6. Sara skriver:

  Bra med poddtips, älskar poddar! 🙂

 7. Boel skriver:

  Svin bra inlägg! Ska lyssna på podcasten och att dessutom lära sig att planera sina dagar känns som något jag verkligen behöver haha 😀
  Hoppas du får en underbar vecka <3

  • Frida G Svensson skriver:

   haha men jag vet! planering är A och O och man kan aldrig göra det för lite! =) Veckan so far är toppen. Din med får jag hoppas!

 8. linnea skriver:

  ja vilken häftig outfit hon hade på sig! 🙂

 9. ja mn perfekt med lampor det är verkligen inte billigt o ännu mera sån alampor o klot lampor svindyrt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *