Veckonytt #124

veckonytt1
Efter en skruttig natt släpade jag mir ur sängen i morse. När jag väl kom till kontoret kände mig ändå snabbt peppad. Jag skrattar så otroligt mycket med mina kollegor. Jag hade massor att göra idag så dagen swischade snabbt förbi. Men jag ska erkänna, i bilen på vägen hem kände jag hur tröttheten slog mig i huvudet som en klubba. Då är det skönt att komma hem till ett mysigt och omfamnande hem. Vilket för mig till mitt veckonytts första tips. Trendens bloggar om det patetiska (my words) i att inreda sitt hem där design prioriteras komfort. Jag tycker det är så otroligt tramsigt. Det är en sak att vilja ha ett vackert hem och ha vackra saker, men om man knappt kan röra sig i hemmet av rädsla för att förstöra, då är det inget hem. Då är det ett museum. Jag prioriterar alltid komfort och mys framför snygghet och perfektion. Och ibland har man en jäkla tur när dessa kan gå hand i hand.
veckonytt2
Jag har precis svängt ihop en pastagratäng med rostad sötpotatis, vitlöksfräst spenat och ett hav av mascarpone, smulad feta och parmesan. Nu står den i ugnen och jag har smugit in i gästrummet för att snabbt blogga detta inlägg. Och bilden här inspirerar mig så. Exakt såhär vill jag ha gardinerna i gästrummet. Krispiga, långa från tak till golv och vackert inramande fönstret. Mattan är också underbar! En sådan har jag spanat in en under en längre tid faktiskt. Tack för bildtips seventeen doors.
veckonytt3
Sandra Beijer bjuder in till en titt i hennes garderob. Visst är det mysigt när man får snoka runt i vad folk har på hyllan. Älskar det! Det och tjuvkik i badrumsskåpen.
veckonytt4
Fina Joanna har haft ett event med Lindex. Hon bär mitt drömset inför denna vår. Jag MÅSTE  köpa det här setet! Can not live without it! Som en pastellig godis. Och ja, jag kommer bära setet på jobbet! Vem sa att en advokat inte kan klä sig som en classy isglass!?
veckonytt5
HUR kan jag ha missat denna fina butiken? Tack Kajsa för att du bloggade om by women store. En butik som handlar om kvinnor och säljer design av kvinnor. Gud, kommer vilja köpa en av allt!
veckonytt6
Woop woop Victoria Beckham har äntligen avslöjat att hon ska börja med make up! ÅHHHHHHHHHHH!!!!!!1111!!!! Vågar jag gissa på fokus på glow glow glow, ögonbryn och det perfekta nudeiga läppstiftet?
veckonytt7
Michaela Forni berättar vackert och rörande om barnlängtan och om hur man ska tackla alla ”goda råd” man får på vägen. In och läs!
veckonytt8
How to make time for yourself when you’re busy as fuck. Ja, så stod det! Och gissa en gång om det talade till mig. Klickade in och läste och det var så bra. Det fick direkt hamna i veckonytt.
veckonytt9
Lyssnade på ett poddavsnitt där Framgångspodden gästades av börshajen Andra Farhad. Åh, vilken kvinna! Wow wow wow! jag kan verkligen rekommendera er att lyssna!
veckonytt10
Gina Tricot lanseras en kollektion av matchande mamma/barn kläder. Jag erkänner! Jag älskar tanken på att twinna med Estrid!

Nu ropar familjen att maten och klar och jag kan inte låta gullisarna vänta! Ha en trevlig måndag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x