Instafavoriter – februari

february favs
Hur överlevde man sjukdom innan instagram fanns!? Jag har haft oceaner av tid att drunkna i diverse flöden och det har varit underbart! Så mycket inspiration! Jag har en hel del guldkorn att visa er. Ledordet för februari har varit loppis, kreativitet, träning och statementaccessoarer. Det är det jag bär med mig in i mars. Vi tar en titt.
1
@pernillasinterior får mina loppisnerver att klia. Jag vill hitta byster, statyer, koralliknande prydnadsföremål och knäppa vaser. Och så vill jag köpa en triljon vackra växter att fylla hemmet med.
2
@linneamalar är en ny bekantskap för min del. Hon gör färgstark, grafisk och feministisk konst. Eh, ja tack! I’ll take one of each! (Och en föreställande mig själv thank you very much) *hairflip*
3
@laisawieslander är the one, the only, min nya PT. Hon är stenhård. Men så snäll. Vi har tränat en gång ihop och sen fick jag avoka på grund av denna förfärliga halsfluss. Men jag längtar redan tills vi kan träna ihop igen. Jag ser så mycket fram emot vår resa tillsammans. Men kolla in henne! Hon är female warrior utan dess like! <3 <3 <3
4
@fotoutmaningmars2019 är skapad av den fantastiska Hanna Wendelbo. Alla får vara mer och man gör en tolkning per dag. Det är helt fritt att göra alla eller bara de man känner för. Om man följer hashtaggen är det också ett fantastiskt sätt att hitta nya underbara konton att följa.
5
@carnivala skapar starka begär efter maffiga guldkedjor runt halsen. Så vill jag möta sommaren!
6
@leoniehanna är en av instagrams mest magiska personer. Hon gör konst av kläder. Denna bild visar allt jag vill ha just nu. Bruna tantiga pumps, statementstrumpbyxor, den vita skjorta, minivätskan och solen!
7
@karolinalansmansgarden min nya trådgårdsfavvis. Hon ger sådant odlingskli hos mig att jag håller på att bli helt knäpp!
8
@lottulin fortsätter att vara en stark favorit hos mig. Denna bild ger också loppisklåda. Jag vill fynda tavlor. Är så trött på prints som dominerat var och vartannat hem så länge. Nu vill jag ha mer personlig konst. Måste på loppis ASAP!
9
@maliiiin71 är ett nytt fynd. Så vitt och krispigt hem. Jag faller så för hennes klassiska inredning med massa svenskt tenn. Jag gör även här en loppisnotering av att fynda mer coffeetableböcker och tennföremål.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x