IKEA-hack av Bestå

ikea hack bestå-7
Min dag började idag med något så glammigt som min andra hårkonsultation inför bröllopet. Det är så drömmigt att sitta där och känna all förväntan. Min dag fortsatte sedan med något så otroligt oglammigt som att Anticimex kom för att besiktiga krypgrunden och spana efter hussvamp. Ingen svamp skådades och jag kunde verkligen andas ut. Dock var det egentligen något helt annat jag ville prata med er om. Nämligen det som ska bli ett coolt IKEA-hack med en Beståhylla.
ikea hack bestå-1
I förrförra lägenheten hade vi ett bokhyllesystem som vi inte längre har. Det har gjort att vi har massa lösa bokhyllesektioner över. Denna halva varianten har nu skruvats upp på väggen. Jag inväntar nu en måttbeställd marmorplatta, två grå fronter och två underbara handtag för att göra vår hylla unik och vår egen.
ikea hack bestå-2
Även om projektet inte är klart finns det ingen anledning att leva med opyntade ytor vecka in och vecka ut. När pyntet kom upp höjdes mysfaktorn i rummet med cirka en miljon procent. ikea hack bestå-3
På mitt sängborg är det mesta sig likt. Min sänglampa, boken jag just nu läser, en glasskål för mina smycken och en vas med några snittisar som överlevde en annars ganska så ledsen bukett.
ikea hack bestå-4
På hyllan har jag min nya födelsedagspresent. Den råsnygga lådan från Lagerhaus, i vilken jag får plats med alla livsviktiga saker. Läs överblivna knappar, lösa läppstift, smycken och gud vet vad. Två ljusstakar, en gloria från Klong och en från Georg Jensen. Och såklart ett juligt doftljus från Voluspa.
ikea hack bestå-5
På andra sidan står min fina kruka från prins eugen waldermarsudde och gör mig glad. Fotoböcker såklart! Ett måste med böcker i varje rum. Och på väggen ovanför hänger två tavlor vi hade sedan tidigare.
ikea hack bestå-6
Min fina pianopall i grönt sammet är ärvd och numera väldigt trendig. Den skogsfröna färgen är grymt snygg mot den matta blå väggfärgen.

Jag måste säga att det tar sig här i sovrummet. Nästa steg är heltäckningsmatta och gardiner. Men först ska jag se till att bli gift.

Ha nu en underbar fredag mina vänner. Jag ska hämta lilla Essie och köra hem till syrran för fredagsmys med hela familjen. Livets bästa!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
6 år sedan

Du har säkert skrivit det tidigare men vad är det för färg ni målat med? Känns varm och ombonad.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

Hej Lena! Jag har målat med Farrow & Ball i färgen ”stiffkey blue”. Kram!

Christina
6 år sedan

Jättesnygg väggfärg!
Ser vinterombonat ut.

Hoppas att du får en underbar helg!
Kram Christina

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christina
6 år sedan

ja jag trivs så himla bra i sovrummet nu!

Anette
Anette
6 år sedan

💖njut💖

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

i will! <3

Gabriella
6 år sedan

Wow såå snyggt!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

tack fina du!

Linda
6 år sedan

Här hemma njuter vi Fredag.
När det kommer till att piffa i hemmet så har det liksom stannat av på något vis, tycker det känns mest rörigt här hemma och känns som att jag inte hinner något annat än att laga mat och natta barn på kvällarna för att sedan sjunka ner i soffan och inte orka något mera. Kanske beror det på att jag är inne i en period då jag jobbar 3 helger på raken så man har inte ens helgen ledig att hinna något.
Men i veckan så gjorde jag ett försök att piffa vårat sovrum genom att beställa hem nya ljusstakar, kuddar och en mysig fuskpäls pläd. Så ja så småningom kanske lusten kommer tillbaka, för helt ärligt så trivs jag inte alls att känna och ha det så här.
Hur om önskar jag dig en underbar kväll och helg
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

ta det lugnt. Var sak har sin tid och inspiration går i vågor. Fokusera på ett rum i taget bara, istället för att göra allt på en och samma gång. Och livet är hektiskt med småbarn, man hinner och orkar inte lika mycket. Var snäll mot dig själv och acceptera hur livet ser ut just nu.

Anna María
6 år sedan

Kul DIY! Jag tror det kommer bli superfint 🙂 Jag tycker det verkar som att du helt klart är en DIY-person 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna María
6 år sedan

haha åh gulle! <3 Tack, men nä. Men jag önskar så jag var det! =)

Elin Fagerberg
6 år sedan

Wow vad fint!! Jag älskar färgen på väggarna! Och den där fina presenten du fått med alla små lådor kommer jag nog också investera i.. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin Fagerberg
6 år sedan

tack! och vilken ära att få en kommentar av dig! #girlcrushing Den är från lagerhaus och SÅ användbar. Speciellt för sminksamlingen! 😉

Miss Baby Peaches
6 år sedan

Så spännande!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Miss Baby Peaches
6 år sedan

verkligen!

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x