Min önskelista till tomten

Jag har varit mycket snäll i år! Jag lovar! Om du frågar mig så är jag värd prick varenda sak på min önskelista. Hör du det tomten!? Vet ni andra vad som finns på er önskelista i år? Annars kanske du kan få lite inspo från min önskelista. Ska vi gå igenom den?

Jag önskar mig boken ”in bloom” av Clare Nolan. Jag har läst så mycket om den och den verkar helt galet vacker. Jag har ju försökt mig på att plantera blommor i trädgården och det har gått ganska så bra. Därför vill jag nu lära mig ännu mer och framförallt om hur man binder buketter. Sen önskar jag mig det superglittriga diademet från Pure female för det är verkligen det vackraste jag sett i hela mitt liv. Jag har en liten kruka från svenskt tenn och jag drömmer om att komplettera med den stora mintgröna krukan med ett guldigt fat.

I skönhetsväg önskar jag påfyllning av min favoritprodukt, skinrise bionic tonic pads från Exuviance! Jag vill även ha ett doftljus från Byredo, cotton poplin, och en ny parfym från samma märke, rose of no man’s land. Det finns väl inget parfymhus som gör bättre dofter än Byredo?

I modeväg önskar jag mig en portfölj. Herregud, 7 års karriär inom advokatbranschen och ännu har jag ingen portfölj! Kalabalik! Den här från Baum und Pferdgarten är min drömmigaste portfölj. Jag vet inte hur många år jag drömt om pumpsen från Chloé? Jag tycker de är helt magiska. Helst vill ja ha dessa beigerosa i läder. Ljuvliga!

När det kommer till inredning önskar jag mig den gulliga bulliga lampan Carl Johan i mässing. Jag behöver fler mattor i vårt hem och den här från Classic collection tycker jag är heeeelt magisk!

Så tomten, upp till bevis nu!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x