Lite mer om biblioteket

biblioteket-1
Här är då biblioteket. Det är öppnat upp i nock och har platsbyggda bokhyllor längs hela väggen, och ända upp i taket. Jag börjar komma smått i ordning här inne. Jag har både skrivbord och soffa på plats. Jag drömmer om att ha en sammetssoffa här inne. Man kan köpa ett överdrag från Benz, i just sammet, och sätta på IKEA-soffan, men det blir fasligt dyrt. Då kan man nästan lika gärna köpa en ny soffa.
biblioteket-2
Jag funderar på om bjälkarna ska fortsätta vara mörka, eller målas ljusa. Och vad ska jag göra med väggen bakom skrivbordet? Vitt, tapet, annan färg, tavelvägg? Jag måste suga på karamellen ett tag till.
biblioteket-3
Rummet är så högt och stort att det är svårt att få med hela på bild, men nu får ni iallafall en idé. Jag förstår att dessa bilder inte är de mest inspirerande men jag tänker att det är roligt att dokumentera så att vi på sikt kan jämföra och se före och efter.
biblioteket-4
Här har jag iallafall mitt skrivbord. Jag gillar idén med att den är mitt i rummet. Det känns flärdfullt på något sätt. Dessvärre har jag inte hunnit vara i biblioteket än. Ingen bok har jag läst, inget blogginlägg håg skrivits och ingen tidning har bläddrats igenom. Nu får jag ju passa på att blogga när jag mutar Estrid med barnkanalen. =)

Nej, men då återgår jag väl till att packa upp då!

Vi hörs senare! Jag ska försöka titta in ikväll igen. Jag är glad att ni haft tålamod med mig trots att det varit lite si och så med bloggandet. Det har varit svårt att få ihop det.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
6 år sedan

Vilken dröm med ett bibliotek. Vårat föll till föga för några år sedan men jag planerar dess återuppståndelse! 💖

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
6 år sedan

men åh ja du bara måste! helt sjukt inspirerande plats!

Irene
6 år sedan

Åh, det kommer att bli toppenfint – och är redan på god väg!

Jag hade nog gått på tapet på väggen bakom skrivbordet om det var jag; någon engelsk storblommig, typ William Morris.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

men jaaa vill så gärna ha william morris! älskar det!

Christina
Christina
6 år sedan

Låt bjälkarna vara mörka! Sjukt snygg kontrast till den vita bakgrunden och den kulörta bokväggen 😃👍🏽

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christina
6 år sedan

tack! japp, jag tror jag håller med!

Beata
6 år sedan

Vilken dröm med ett så fint bibliotek!!! Ser så fint ut! Åh jag tänkte, precis som kommentaren ovan, på en blommig tapet haha 🙂 Hade nog varit himla fint. Plus att jag verkligen gillar att bjälkarna är svarta 😉 Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Beata
6 år sedan

okej, ni har talat. Bjälkarna blir kvar mörka och jag googlar william morris tapeter typ dygnet runt!

Hanna
Hanna
6 år sedan

Det finns en fin mörkblå soffa i sammet på Ikea, om du vill ha lite färg 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
6 år sedan

what!? måste spana in det asap!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x