Ett besök hos Höganäsgruppen och presentförslag

höganäsgruppen-1
När vi var i Höganäs, i saluhallen, besökte vi Höganäsgruppen. Jag föll som en fura! Helt plötsligt är jag keramiktokig! Who knew!? Catherine Djurklou designar så oerhört fina saker. Jag älskar de olika produkterna som är i lera med detaljer av guld, koppar eller platina. På insidan av kaffekoppen eller på utsidan av vasen. De här kopparna var ljuvliga. Men bäst var vaserna.
höganäsgruppen-2
Jag ÄLSKAR dessa klotrunda vaser. De fanns i helt svart, med metallicmönster eller i knallig färg men jag föll för dessa enkla vita. Och ju större ju bättre. Så maffig. Den är ett konstverk även utan en blomma i!
höganäsgruppen-3
Det fanns ljushållare, koppar, skålar och muggar, alla i den här stilen med metallicfärg på insidan. Så snyggt och vilket statement på frukostbordet! Jag drömmer än om den där stora vasen, och några av de små vita skålarna med mässingsfärgad insida. Catherine berättade för mig hur ingen trodde på henne när hon sa att hon ville öppna svensktillverkad keramikfabrik i Sverige. Jag älskar att hon bara gjorde det ändå. Och så blev det så bra! Vilken inspiration.
höganäsgruppen-4Kolla så fin ateljén är! Om ni har vägarna ditåt så besök för guds skull. Det är ett besök väl värt turen. Och så hittar du de perfekta små gå-bort-presenterna. Jag hade iallafall älskat att få en liten ljushållare eller fat från Höganäsgruppen. Detta var dagens lilla utflykts- och gå-bort-present-tips!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x