Tänk vad lite klassisk omflyttning kan göra

ny tavla-1

Sist jag var hemma hos min syster blev jag så himla inspirerad. De hade hängt två tavlor bredvid sänggaveln, precis över nattduksbordet, och jag tyckte det såg så inbjudande och mysigt ut. Igår hade jag och Estrid en sista innedag innan vi är redo att ta oss ut och tillslut började det klia i fingrarna på mig. Så jag drog ut min verktygslåda och flyttade in en tavla. Tavlan är gjord av min farbror för många år sedan och jag håller den mycket kär. ny tavla-2
Jag rensade upp lite på nattduksbordet och kände att astmainnahalatorer, babynässpray, öronproppar och gud vet allt inte var de bästa av inredningsdetaljer. Nu är bara det fina kvar. En handkräm för att rädda mina händer efter att den senaste veckan tvättat händerna säkert 1000 gånger. Två Elle, ett ljus från Diptyque, Estrids fina ekollonvas från Svenskt tenn och boken jag läser just nu. Jag bestämde mig någon dag efter nyårsafton att jag skulle läsa 52 böcker under 2016. En i veckan. Jag ligger lite efter, men har ändå lyckats klämma nio stycken. Det är inte illa pinkat tycker jag.
ny tavla-3
Nu känns vårt sovrum så himla mycket mer trivsamt, men tro inte att mitt inredningssug blev stillat. Nej, istället gick David och köpte mässingsskruvar och plugg och idag ska vi borra upp Estrids rosettkrok. Det är verkligen på tiden.

Nu till något helt annat, men STORARTAT! Estrid har i två nätter nu sovit hela natten utan att vakna. Alltså från 19.00 till 06.30 utan minsta pip, vyssjande, instoppande av napp, vatten eller något. Inget, nada, nichts. Oh my freaking god I never thought the day would come! Inte för att det kommer hålla i sig, obviously, men ändå! Hoppet om framtida sömn är återställt. Nej, nu är det kaffe som gäller för att jag ska piggna till. Jag har en krok att borra upp och två svärisar att underhålla över lunchen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x