I det lilla bor det stora

i det lilla bor det stora-1
Jag har fått upp en liten teplats. Det är ren njutning att varje kväll kok upp vatten och sen gå hit och välja ut just den sort jag känner för då. Och ni som följer mig på instagram har redan sett rosen. Vilken känsla att gå ut i trädgården och knipsa av en ros som får pryda marmorbrickan!
i det lilla bor det stora-2
Och visst är den helt magisk! Och doftar så gott. Jag undrar vad det är för sort.
i det lilla bor det stora-3
Igår kom min mamma över på dagen för att vara med Estrid så att jag och David kunde fixa här hemma. Lite senare anslöt pappa och Fredrik också för att hjälpa till att borra och fixa. Här sitter de två i ett av fönstrena i biblioteket och läser en av mina gamla böcker. Jag har packat upp alla mina gamla Elsa Beskow-böcker och slås att de är som små konstverk.
i det lilla bor det stora-4
Min mamma putsade med silverputs så att det nu blänker och skiner i skåpen.
i det lilla bor det stora-5
Och vi fick upp stringhyllan i vardagsrummet. Nu återstår det roliga, att få pynta den! <3
i det lilla bor det stora-6
Från vardagsrummet ser man in i köket och det ser ut såhär.
i det lilla bor det stora-7
Och från fönstret där Estrid och mamma satt är utsikten över biblioteket såhär. Sjukt obloggiga bilder eftersom det fortfarande är smått kaos, men jag är så ivrig att visa upp det hela så då får det bli lite såhär.
i det lilla bor det stora-8
På kvällen lyser solen gul in över äppelträden. Och igår kunde vi sitta ute och äta. Vi hade till och med den efterlängtade grillpremiären.
i det lilla bor det stora-9
Här är Estrids docka från Rubens barn. Jag köpte denna inför flytten och vilken hit det blev. ”Var är min kompis” säger Estrid så fort hon inte har dockan med sig. Dockan är från Rubens barn som gör jättefina svenskgjorda dockor.
i det lilla bor det stora-10
Där borta går solen ned i havet och sommarhimlen här i Skanör blir helt otrolig.

Jag har fler bilder att visa, från hemmafix, från Estrids rum, från biblioteket och från hallen. Från grillkvällen och från trädgården. I de lilla detaljerna bor det stora. Livet. Och jag börjar känna mig som en riktig husägare. Igår var jag till och med på tippen och slängde alla flyttkartongerna och oj vad jag kände mig som en riktig HUSÄGARE. Underbart!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

14 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frugan E
6 år sedan

Så fint och mysigt ni får det <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Frugan E
6 år sedan

<3 <3 <3

mickandialog
6 år sedan

Älskar sådant här, Åhh. Roligt att du visar bilder, som inte nödvändigtvis behöver vara ”bloggvänliga” vad det nu innebär.
Roligt att följa processen. Och gud så fint hus.
kramisar

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  mickandialog
6 år sedan

tack fina du! <3 ja men det ser ju ut som hej kom och hjälp mig där i början!

Linda
6 år sedan

Så roligt att få se lite bilder från ert hem, ser jätte fint ut ju.
Ni kommer få det super när ni är klara.
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

nu har jag äntligen penslar så jag kan måla färgprover.

Sanna
6 år sedan

WOW! Jag har knappt några ord, vilket huuuus! Jag vill också ha hus, haha. Ännu mer nu när jag ser hur fint ni redan fått det. Ska bli så spännande att följa allt här Frida. Så himla kul!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sanna
6 år sedan

men åh tack fina du! det är verkligen helt underbart! Det är jättefint att ha er mer på resan! Kram! <3

Ulla Wolter
Ulla Wolter
6 år sedan

Superfint! En vacker dag dyker jag kanske upp! I så fall har jag bullar med mig!👍🥐🥐🥐☕️☕️☕️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla Wolter
6 år sedan

så välkommen så!

Louise
6 år sedan

Men hur fint har du de inte hemma människa?! 😱 AVIS! 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Louise
6 år sedan

tack gulliga du! vi är verkligen glada över att vi får bo i det här huset.

Pia Widlund
6 år sedan

Vilken fin stringhylla!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

tack! Vi hittade den på Svenssons i lammhult, de har alla färger och former där.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x