Instafavoriter i januari

Det är ju ingen hemlighet att jag älskar, alltså ÄLSKAR, instagram. Jag får inspiration till allt i mitt liv. Recept, outfits, inredning, redigering, bild till mina egna kanaler, DIY-projekt, drömmar och en känsla av liv. I LOVE IT! Här har jag samlat min favoritbilder från januari. Hoppas du hittar något nytt roligt konto att följa.

@arkihem. Vilket konto! Hennes magiska eldstad har direkt hamnat i min renoveringsmapp. WOW vad jag vill göra likadant hemma hos oss!

Färgmästaren @karodall gör det igen! Åh, jag blev SÅ inspirerad att bära lila och orange tillsammans. Vilken vårig kombination!

Jag har precis hittat det underbara inredningskontot @klintdrupp. Åh, ge mig mer royal copenhagen, krispig inredning och välvårdad trädgård!

@emilyslotte denna queen of trädgård! Jag vill också stå utanför ett magiskt växthus i puffig klänning omgiven av mängder av blomster.

@arcticbath_sweden. WOW vilket ställe. Det har hamnat i mappen med drömresmål! Vilken plats!

@melimeli har lanserat en ny fåtölj och en puff i härligt fluffigt teddymaterial. SÅ FINA! Stort villhöver på dessa!

@florabaren_stockholm. Jag är så glad för min instakompis Sofia Bekken skull. Hennes dröm har gått i uppfyllelse och hon har nu fått öppna en egen blomsterbutik. Jag känner mig alldeles sprallig för hennes skull. Grattis alla ni som bor i Stockholm. Detta kommer bli THE place to go, jag bara vet det!

Ny favorit på hantverkshimlen @paula.atelier!

Kanske den vackraste bilden just nu från @tiggy.and.ashley.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x