Veckonytt #212

Efter en febernatt, sovmorgon, jobb med deadline idag, teknisk support på mailen och ett coronatest kan jag äntligen sätta mig ned och göra veckans veckonytt. Ja, mycket ska man få till på en och samma morgon. Det är iallafall ett underbart inspirerande veckonytt.

Först ut är denna kofta från & other stories (adlink). Har du ens sett något så vackert? Tänk den med blå jeans, eller ljusrosa kjol eller mintgröna byxor! Wow!

Jag är IN LOVE med denna fejkläderjacka från Carin Wester (adlink). Perfekt för våren!

Och dessa byxor då! Jag känner spontant att vi är många som borde våga bära mer gult. Det är så snyggt ju! Byxorna kommer från COS och du hittar dem här (adlink).

I vår kommer jag vara pastellqueen! Det trodde jag aldrig jag skulle säga för det fanns en tid när jag avskydde pasteller men inte längre. nu tycker jag det är så fint. Denna underbara jacka är ett riktigt fynd från H&M och finns här (adlink).

Men guuuud vad mycket magiska vårnyheter som trillar in. Som denna kappa! Den är MAGI! Hade den funnits i min storlek hade jag köpt den DIREKT! För dig med rätt storlek, köp den nu! Det är en order!

Alltså WOOOOW! Behövs det ens ord? Den är magisk! 100% läder och 100% magi! Du hittar denna fina väska här (adlink).

Här är ytterligare en magisk kappa (som inte finns i min storlek). Men jag hänger inte läpp för det utan låter den stå som inspiration och att jag ska försöka hitta en mintgröna kappa i min storlek. Du hittar denna underbara kappa här (adlink).

Du har väl en uppfräschande ansiktsmist på skrivbordet? Det är ljuvligt att spraya över ansiktet när man sitter framför skärmen hela dagarna. Jag är så sugen på att testa denna från det härliga hudvårdsmärke Oskia (adlink).

Lindex har också fått in härliga nyheter. Den här koftan med pärlknappar tycker jag är helt underbar!

Ännu en rolig nyheter från Lindex. Lindex skapar nu träningskläder och du kan läsa mer om denna härliga nyhet här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x