veckonytt #306

Vilken mysig helg vi haft! Jag känner mig energisk att starta den nya jobbveckan. Jag kom i säng tidigt och vaknade därför vid 05. En perfekt tid för mig att vakna. Huset är tyst och familjen sover. Det är fortfarande mörkt ute och jag dricker te och tänder ljus. Här kommer ett härligt veckonytt till dig för att peppa igång veckan.

Den här klänningen är otrolig! Ska du på en fest i vinter så är detta klänningen att spana in (adlink).

Jag har ingen bra grå stickad kofta och såg den här fina! Jag är så väldigt sugen på den (adlink). Dock är den i en ullblandning och jag är såååå känslig för minsta kliiga plagg. Jag funderar på att klicka hem den och se hur den känns i kvalitén.

Nu går jag all in på novent och myser, bakar, njuter och har mig. Suger på julkaramellen! Förstår inte alls varför man ska vänta på härliga saker. Jag älskar att få lov att gå all in på något. I år vill jag så gärna uppdatera köket med juliga textilier. Som den här diskhandduken från Lexington (adlink). Så himla fin och gullig.

Något annat som jag tycker är såååå härligt är att få göra vintriga bäddningar. jag har ett rött/vitt randigt flanellset från Hemtex som är helt underbart. Jag är, och har varit i tusentals år, supersugen på rutiga sängkläder från Lexington (adlink). Wow wow wow!

Vill man ha ett mer budgetvänligt alternativ vill jag tipsa om de ljuvliga sängkläderna i flanell från Hemtex (adlink). Såååå mjuka!

Men alltså huuuur snygg jacka!? Så engelsk-adel-country-chic! Nu saknas bara ett gevär och en skjuten fasan för the full experience! Älskar denna jacka (adlink).

Givetvis måste ett par klassiska ridboots i skinn också bäras för denna fulländade höstlooken! (adlink)

I år vill jag även ha en huva/balaklava för en glammig köpenhamn-mode-tjej-på-vintern-känsla (adlink)

Slutligen vill jag tipsa om ett par budgetstövlar från Ellos som ser såååå lyxiga ut! (adlink)

Ha nu en underbar dag och vecka vännen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x