Veckonytt #150

Först och främst, hur sjukt är det inte att jag gjort 150 stycken veckonytt! Så mycket inspiration! Jag är på ett oförskämt gott humör idag. Vaknade klockan 05.00, var på gymmet 6.30 för en spinningklass. Detta för att jag tänkte ”det skulle kunna vara kul…”. Vem har jag ens blivit? Men i denna träningsglada anda, särskilt efter all joggingyra här på bloggen, vill jag dela denna artikel Löpcoachens 5 bästa skäl att börja springa.

Nu börjar det mörkna ute och det betyder en sak! Mer belysning åt folket! Jag är suuuuperkräsen när det kommer till lampor, och David är ännu värre. Så vi lever i mörker istället för att ha ordnad belysning som vanligt folk. Jag gillar iallafall väldigt mycket den här lampan från Granit. Vi får se om den passerar nålsögat som kallas David.

ag tänker mycket på vad som håller ihop en relation och vad som tvärtom förstör den. Det här väldigt intressant. ”Det här handlar vardagsbråken om…egentligen”. Oj vad jag kan känna igen mig i att bråk från min sida härstammar från en känsla av att jag inte blivit sedd.

Läder läder läder! I höst ska allt vara läder! Här kommer tre amazing plagg i fuskläder.
En jacka från NA-KD.

FANTASTISK skjorta från Weekday.

MEN GUUUUUD dessa byxor från Weekday är LIVET!

Det går just nu en dokumentär på tv om polischefen Göran Lindberg som dömdes för hemska sexualbrott. Men jag vettefanken om jag vill se den. Producenten bakom dokumentären är Pål Hollender som i en dokumentär filmade sig själv när han hade sex med prostituerade och betalade dem. En man som förnedrat kvinnor gör en film om en annan man som förnedrat kvinnor. Det känns inte riktigt bra.

Oj vad jag letat efter en vit stickad tröja med små bollar. Det här är förvisso en kofta men den ser alldeles perfekt ut! Tänk denna med svarta läderbyxor. ÅHHHHH!

Jag har länge drömt om en tavla från konstnären Linneá Andersson. Jag tycker hon gör sådana fantastiska statementpieces som hade varit sååå vackra i vårt hem. Nu släpper hon, tillsammans med Arket, en filt med ett av hennes mönster. Alltså MÅSTE ha! (Kan man rama in en filt och ha på väggen!?).

Slutligen vill jag hylla ett annat samarbete. Palmgrens, som gör ikoniska väskor i läder och rotting har nu en kollektion designad av Emma Olbers. GUD vad dessa väskor är vackra. Jag önskar mig one och each och in every colour!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x