Veckonytt #153

Alltså wow! Bara wow! Jag kan inte se ett bättre sätt att kicka igång denna vecka än genom att titta på Giambattista Vallis kollektion för H&M. Jag behöver verkligen en av allt! Så så så otroligt vackert!

Koftperfektion för en billig peng? Ja, tack!

Jag har blott två krav för min skidsemestergarderob. En overall i 70-talsmodell och ett par moonboots.

Och koftperfektionen följs raskt upp av tröjperfektion! Dock för en lite högre peng. Men jag ÄLSKAR detaljen att det ser ut som man knutit en till tröja runt.

Här snackar vi powerring! Och du vet väl att efter att du åstadkommit något stort MÅSTE du köpa ett smycke. Detta därför att detta smycke alltid kommer återskapa den maffiga känslan du hade i dig när du åstadkom det där stora och viktiga och braiga. <3 Självkänsla i ett smycke!

Jag tror inte ens det går att leva ett värdigt liv om man en gång har sett denna kappa och inte fått den i sin ägo. DYING!

Vi närmar oss Halloweentider. Ska du på maskerad och behöver du inspiration? Spana in kändisarnas bästa kostymer.

Jag letar efter den perfekta dagbädden! Läder, tyg eller sammet? Svåra frågor. Den här från Jotex är ju magiskt fin!

Äger du inte rutiga byxor denna höst? Då gör du något fel. Det är nämligen number one-byxan i höst och vinter. Dessa budgetbyxor från H&M får gärna flytta in i min garderob.

Ha en fin vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x