Min önskelista som passar en 33-åring.

På fredag, den 18 oktober, fyller denna sköna böna 33 år! Woop woop! Jag önskar mig egentligen inte så mycket av folk runt omkring mig. Nu är man ju i den åldern där man själv kan köpa det man vill ha. Men om jag fick drömma och magiskt hade hur mycket pengar som helst på en och samma gång så hade jag önskat mig följande. Detta är alltså en superdreamy önskelista.

Den magiska stolen ”cow horn” av Knud Færch för Warm Nordic är THE ONE för gästrummet. SÅ vacker. Lädersits och valnötsträ. Helt underbar. För lite lyx och flärd i garderoben hade jag väldigt gärna haft den magiska kappan från Max mara. Skåpet ”STOCKHOLM” från IKEA är det skåpet jag vill ha i gästrummet. Men detta skåp säljer slut prick hela tiden och jag har ännu inte hunnit lägga vantarna på dem. Nu inväntar jag girigt på sms från IKEA att den kommit tillbaka i lager.

De ikoniska skorna från Malono Blahnik är fortfarande på min radar. Jag bara älskar dem. Dessa i rosa sammet känns roliga och som en omedelbar humörhöjare. I väskväg drömmer jag SÅ om en väska från märket Boyy. Den här heter ”karl iron” och är helt helt heeeelt underbar. Inredningsmässigt drömmer jag om att bygga en eldstad i vårt vardagsrum. Det är ett absolut måste. Livet är tomt utan eldstad. Det ger en miljon mer procent i livskvalité att kunna lyssna på sprakandet och mysa framför skenet.

En annan sak som verkligen fattas mig är badkar! Det är oacceptabelt om du frågar mig. Jag är sååå redo att bygga om ett badrum på nedanvåningen så att jag äntligen får mitt älskade badkar. Slutligen är detta min drömlampa number one! ”Snoopy” bordslampa i svart med vit marmorfot från Flos.

Detta är alltså mina drömmars önskelista. Och ja, man får lov att drömma. Drömmarna är livets guldkant!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x