veckonytt #297

Välkommen måndag! Ute lyser solen och det är verkligen vår i luften här i Skåne. Men har jag sol i sinnet!? Tveksamt! Vi vabbar. IGEN! Härom veckan var jag så tacksam över att kunna vabba smärtfritt. Men just idag är det inte smärtfritt. Jag har så mycket att göra och ja, det känns inte ultimat. Men det är bara att försöka göra det bästa av situationen. David är också hemma idag så det underlättar lite. Nu vill jag kasta mig in i veckans veckonytt för inspiration! Först ut är denna underbara topp. Hur ljuvlig i vår och sommar? Funkar med kostymbyxor, jeans och kjol, från kontoret till stranden, festen till AW:n. Helgmys till middag med vänner. Underbar topp och du hittar den här (adlink).

Just nu är jag så otroligt in love med denna jeansmodell. Den känns perfekt 80-tal och cool! (adlink)

Alla trädgårdslovers! Det är dags att köpa dahliaknölar nu! Jag har hittat massa fina varianter hos Impecta och rekommenderar dig verkligen att kika in där.

Nu börjar butikerna så smått få in lite sommarkläder. Jag är så taggad på kläder för varmare väder och trendspanar att stickat och virkat kommer vara så hett i sommar. Hur underbar är inte denna topp från Na-kd?

Na-kd har fått in så mycket snygga nyheter! Som den här underbara ”läder”jackan som flörtar med 80-talet which I love! Du hittar jackan här.

Och det här OTROLIGA setet!!!

Vet du inte vad du ska satsa på för vårjacka i år? Här kommer två trendspaningar. Läderkappan! Denna från COS är divine! (adlink)

Och den korta trenchen är också sååå chic! (adlink)

Åh detta drömbord!!!! (adlink)

Jag vill även rekommendera dessa glasskupor från Hay. Jag har flera stycken och jag älskar dem!! Just nu är de nedsatta i pris! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x