Veckonytt #203

Eftersom jag var lite under isen de senaste dagarna fick jag inte upp veckans veckonytt igår. Men det är så bra och fullt av härligheter att jag tänkte att det kan funka lika bra på en tisdag som en måndag. Först ut är min glittriga klänning (adlink) som vissa av er kanske minns från min tjejmiddag? Den finns fortfarande kvar i de större storlekarna. Den är stretching, otroligt skön och faktiskt ett absolut måste att ha i garderoben.

H&M har fått in ännu en helt magisk klänning. Den finns i puderrosa här (adlink) och i svart här (adlink). Det är inte klokt att den kan vara så billig för den ser så couture ut!!

WOW WOW WOW!!! Detta soffbord bara skriker mitt namn! oj vad jag så innerligt önskar mig det!

Här är en inre bild som jag har. En livsdröm! Jag drömmer om att ha hela den här porslinservisen, Star fluted, från Royal Copenhagen. Den skulle jag plocka fram till julen. Det skulle vara en tradition år in och år ut. För barn och barnbarn att minnas den här servisen. Hur mysigt!?

För dig som inte vill testa att göra de så populära snurrade ljusen själv, har Femina gjort en lista med var man kan köpa extra speciella och härliga ljus.

Femina har också denna ljuvliga artikel om Bengt som vid 83 års ålder gjorde en könskorrigering och blev Birgitta. Berättelsen om hur han och hans fru levde med denna hemlighet tillsammans, i ett vackert äktenskap, är verkligen rörande. Och jag älskar hur brud Birgitta är med själva könskorrigeringen. Läs artikeln för att se hur hon sammanfattade sin förändring.

Den stickade kjolen är het i vinter och denna från Filippa K (adlink) är så sofistikerad och snygg i både modell, snitt och längd!

Snart går jag på min tjänstledighet och då kommer jag äntligen få jobba hemma. För er som gjort det länge kanske det börjar kännas svårt och tråkigt. Men jag ser fram emot det så otroligt mycket. Jag har redan nu börjat bygga upp min garderob med loungekläder och dessa byxor från Monki (adlink) hade varit ett välkommet tillägg.

2021 är året vi ska vara mer sensuella! Visst? För allt för många kvinnor med kroppsnojjor stänger av den kvinnliga, sensuella och sexiga delen av sig själv. Det är så sorgligt. Därför är det dags att slänga bort alla noppiga t-shirts man sover i och investera i vackra nattlinnen. Det här från Lindex är verkligen ren perfektion!

Jag ser mycket i bilder och det är precis en sån här pyjamas jag vill ha i juletider. Jag ser mig själv på en fäll framför en öppen brasa. Håret sådär perfekt uppsatt i en slarvig toffs, utanför yr snön, ur högtalarna kommer svagt ljud med avkopplande musik och jag dricker hett te. Barnet leker stillsamt på sitt rum och mannen säger ”älskling, inte behöver du storstäda huset för det har jag redan gjort. Igår”. En härlig dagdröm att befinna sig i. Inget av det kommer hända. Men pyjamasen kan jag iallafall ha och då får jag samma känsla som jag hade fått om jag levt i drömmen. För mående är kopplat till våra tankar. Och våra tankar kan vi själva styra över.

Ha en fin vecka min vän! Och så håller vi tummarna att mitt covid-test kommer tillbaka negativt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x