Veckonytt #185

Ronny Danielsson är min favoritregissör när det kommer till teater och musikal. En gång regisserade han föreställningen ”all we need is love” som handlar om sex män och sex livsberättelser. Det handlar om sexualitet, drömmar, homofobi och familjehistoria. Den baserades på intervjuer med sex män i Malmö, varav en av dem jag känner. Denna föreställning är till idag en av de bästa jag sett i mitt liv. Jag grät oupphörligen och det var en sådan knäppta-händer-mot-bröstet-upplevelse som jag lever för. Nu finns den föreställning att se digitalt på Malmö stadsteaters hemsida och jag inte tipsar, inte ber, utan befaller! dig att se den. Ren och skär magi!

Innan syrenen blommar över vill jag bjuda min familj på denna gin och tonic med syrensirap!

Alltså hudvårdsguden har hört mina böner! Skincity har tagit in märket Oskia och jag är taggad! Det finns flera produkter jag velat testa sååå länge.

Klänningsperfektion #1 från H&M! (adlink).

Klänningsperfektion #2 från H&M (adlink).

Magiska shorts från Monki (adlink)! Perfekt midja, benlängd och färg! (adlink).

Jag har inte sett programmet den stora hälsoresan med utmaningen 16 weeks of hell, bara hört talas om det. Det är ett program som ska handla om livsstilsförändring och gå från ”soffpropp till superkropp”. Jag skulle aldrig i mitt liv titta på det är sådan sjuk ätstörningstrigger. Men när jag såg bilden på komikern Måns Möller, och hans dramatiska viktnedgång, kände jag mig tvungen att kommentera. Likaså när det visade sig att Martina Haag blev utslängd från programmet eftersom hon vägrade väga sig. Det här är ett sjukt program. Alla viktnedgångsprogram är ätstörningsprogram. Det är för snabba förändringar. Det finns inget kropp eller psyke som hinner med att anpassa sig. Och det är SJUKT att Martina ville fokusera på andra faktorer än vikten, såsom styrka, uthållighet och midjemått, men nej det var vikten som var det viktigaste. Titta inte på sådana här program och låt dig inte luras att den här typen av viktminskning eller livsstilsförändring är eftersträvansvärt. För det är det INTE.

Nu över till något dekadent som lugnar våra uppretade nerver. Hur lyxigt är inte det här doftljuset som blir en massageolja (adlink)! I LOVE IT!

Behöver du nagellacksinspo? Spana in det här blogginlägget hos who what wear!

Du tvättar väl dina sminkborstar regelbundet? Om inte, spana genast in det här inlägget om varför man ska tvätta dem och hur man bäst ska göra det!

Ha en riktigt fin start på veckan vännen min!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x