Veckonytt #165

Åh, första veckonytt på det nya decenniet. Det känns stort! Jag har valt att ha med allt jag älskar. Mode, inredning, feel good, självkänsla, hälsa och guldkant på livet. Först ut är en artikel om allt du behöver veta om retinol. Denna superkraft till hudvård som hjälper till med prick allt. Är du över 30? Hög tid att börja med lite retinol!

Jag älskar den här filten! Den hade passat perfekt med de nya kuddarna jag köpt till soffan i vardagsrummet. Det kommer ett inlägg i veckan med bilder på de nya kuddarna! Filten är från classic collection och finns hos Sleepo.

Alltså WOW! Varför ha en stickad tröja utan pärlor när man kan ha en stickad tröja MED pärlor! Perfektion från H&M!

När jag var liten såg jag filmen Unga kvinnor och den väckte så otroligt mycket känslor i mig. Kärleken till min syster, feminismen, romantiken, sorg och oro. Den skakade mig minns jag. Nu har den gjorts igen och SVT visar den nya miniserien på tre avsnitt. Jag såg den häromdagen och den var ljuvlig!

Nystart med sunda relationer för 2020! Det låter underbart! Jag håller helt med om det är dessa 5 personligheter som bör lämnas kvar och förbjudas att få följa med in i detta år.

Du vet ju hur jag alltid pratar om att nyckeln till välbefinnande och självkänsla är tacksamhet. Jag är helt övertygad om att den som ser allt det den har istället för allt det den inte har är en människa som lever ett rikt liv. Den här artikeln om olika tacksamhetsövningar tyckte jag var toppen att inleda det nya året med.

Gör 2020 till ditt år! Här var sex nyårslöften jag kan skriva under på direkt! Wow, dessa kommer bara berika ditt liv!

Hello drömlampa!

2020 vill jag läsa mer och sitta mer med en kopp te och slappna av till en podd. Då känns det absolut nödvändigt att ha en sån här galet mysig fåtölj. Att det sen är en designklassiker skadar inte heller.

Visst vill vi ha elegant hår prick varje dag 2020! Då älskar jag den här hårnålen i återvunnet glas för den kommer genast låta dig svepa upp i håret i en slarvig knut men som samtidigt ser så chic ut! Älskar älskar älskar denna hårnål!

Nu önskar jag dig en riktigt fin vecka! Imorgon går jag tillbaka till jobbet och det känns faktiskt riktigt bra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x