veckonytt #297

Det känns helt knäppt att alla har gått tillbaka till jobbet när sommaren äntligen kommit hit. Otroligt frusterande för många! I stunder som dessa är jag beyond tacksam att jag är min egen och kan styra över min egen tid. Jag kan jobba inne på kontoret, på stranden, i trädgården eller vid bryggan. Det är väldigt lyxigt och väger verkligen upp den stress som kan finnas som egenföretagare. Lika knäppt är det att jag börjat kolla på höstkläder när det är stekhett ute. Men ett tu tre är hösten här och då vill jag vara preppad. Eftersom 80-talet alltid lockar mig är jag galet sugen på en svart oversized skinnjacka. Den här dyrgripen från COS är otrolig! (adlink) It ticks all my boxes!

Om jackan från COS känns lite väl pricy har Na-kd en underbar variant i PU-läder för en mindre peng.

I have died and gone to shoe heaven!!! Wow vad otroliga dessa cowboystövlar är! (adlink)

Jag vill också tipsa om den här hybriden av cape och kort trenchjacka. För trenchcoat är alltid ett plagg som är inne. Tidlöst och klassiskt! Men om man är kurvig kan trenchcoaten vara ett plagg svårt att bära. Det är inte alltid den faller bra över höften. En idé är då att testa en kort variant som stannar ovanför höften. Men bysten kan då bli en fråga om den är större. Då är den här luftiga capen otrolig (adlink). Det perfekta plagget med andra ord!. Tits. ass, arms and hips. Allt får plats.

Jag kan inte bära ull för det är sååå kliigt på mig! Kashmir är mitt självklara val. Jag är sugen på att utöka min kashmirgarderob med en kortärmad variant som jag kan bära den här mellantiden innan man behöver dra fram det tunga artilleriet när det kommer till tjocktröjor.

Alla behöver en chic LBD (little black dress) som går att bära i oändlighet. Allt som är draperat är såååå smickrande. Det skapar en otrolig figur. Jag älskar denna budgetvariant!

Hur snygg skärbräda i två färger av marmor? (adlink) Det ger mig all the feels att bjuda mina tjejer på ost och charkisar.

Jag har svårt att hitta stövlar som passar mina breda vader. Jag är alltid på jakt efter bredskaftade stövlar och hittade dessa från Na-kd. Jag tror minsann jag kommer klicka hem dessa och kolla om de är mina the one-par!

Promenaderna kommer också fortsätta in i hösten. Jag vill ha ett par snygga gympaskor som är mer fashion och mindre träning. Skor som gör det enkelt att passa på att lägga till en liten promenad oavsett var man är på väg. Dessa är riktigt coola tycker jag, och bra pris också.

På hösten bär jag mer mörka kläder och kan tycka det är lite tråkigt. Därför är det roligt att ha en liten skogarderob med peppiga skor. Jag har inga silverpumps och känner att det är ett absolut måste! Snyft snyft måste jag fortsätta min egna jakt eftersom just dessa är slutsålda i min storlek. Kanske du har turen på din sida?

Nu önskar jag dig en underbar start på veckan! Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x