Instacrush: Viktoria Widmark

Jag är partisk som tipsar om detta instakonto eftersom Viktoria blivit en kär vän under det senaste året. Men hon inspirerar mig otroligt mycket och INGET gör mig gladare än att hon öppnat upp sin instagram så att alla kan följa henne. Hon är så otroligt konstnärlig och med ett öga för detaljer. Hon har liksom en uttalad stil vilket är så inspirerande. Jag har tre vänner, Anna, Nina och VIktoria, som alla tre har så uttalad stil både på sin inredning och sina kläder. Jag dör för dem! SÅÅÅÅÅ chica! Tre helt olika stilar men alla lika OTROLIGA!

Viktoria visar både det innerliga och vackra i livet, men är också öppen med det svåra. Hon har precis blivit diagnostiserad med reumatism och delar den stora utmaning hon befinner sig i. Modigt! Viktigt!

Hon har en såååå gullig familj. Jag älskar barnen och mannen Lars är så himla fin. Största flickan är hästgalen och hon och Viktoria delar ridningen med varandra. Mellanflickan och Estrid är så bra kompisar och lilla pojken är min kärlek! Här är vi alla på Öland tillsammans.

Viktoria kallbadar året runt. UTAN ATT BASTA! Jag som fortfarande inte anammat kallbadandet blir så inspirerad att bara börja!

Vi delar också läsningen. Viktoria är med i min bokklubb och hennes instaflöde får en verkligen att längta efter långa stunder av ostörd läsning. I gräset, med en kopp kaffe eller nerbäddad i sängen. Hon bara osar mys!

Hon har också trädgårdsintresse som jag. Ingen av oss kan klå vår vän Anna som har Skanör och Falsterbos vackraste trädgård men vi är i vart fall glada amtörer. Något som Viktoria gör som jag älskar är att hon går på blomsterpromenader. Då går hon runt och hittar vacker växtlighet i naturen för att fylla ut sina buketter där hemma och HERREGUD vilka buketter hon gör!

Titta på den här buketten! Några köpeblommor men resten från trädgård och blomsterpromenader. Magiskt! Hela hemmet är otroligt!

Här sitter hon på vårt ställe på jollebryggan. Och ikväll ska jag träffa henne, Nina och några fler. Vi har en kompis som ska spela med sitt band på Lindas fingermat och vi ska komma och supporta. Lars och David ska ta alla barnen till Malmöfestivalen och se Hooja. Mammorna stannar hemma och äter middag, lyssnar på musik och kanske kvällsdoppar oss.

Om du inte redan följer Viktoria så gör det NU!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x