Dags att inreda uteplatsen

INLÄGG I SAMARBETE MED AZ DESIGN

Förra året hade vi vår första hela sommar med hus och trädgård och det var magiskt. MEN, vi hade det så omysigt på vår altan. Ihopsamlade omaka utemöbler, inga kuddar, plädar, belysning och allt det där som gör det så mysigt. Därför är denna sommar året vi ska ta tag i vår uteplats på allvar. Jag håller på att spara ner inspirationsbilder så att vi får en tydlig bild på vad vi behöver och hur vi vill att det ska se ut. Jag tänker att just utemöbler måste man ha en viss tanke kring eftersom dessa lätt kan springa iväg i pris.

Jag vill att vår trädgård ska vara en plats för många långa middagar, stora trädgårdsfester, kalas med långbord och utrymme för både vuxna och barn. Jag tänker att det är en smart idé att ha ett gäng fällbara stolar hemma. För då kan man enkelt få sittplatser till de stora sommarfesterna. Om du ska fira student, konfirmation, 40-årsfest eller dop i trädgården kommer du behöva komplettera med stolar. Spana in AZ designs utbud av modellen bankettstol. Jag tänkte vi kunde ta en liten inspirationsbild på hur jag hade velat inreda vår uteplats i år.

Jag vill bygga en vit pergola där vi har vår matplats. Sen vill jag sätta dit vita segeltyger som kan dras över pergolan för solskydd. Lite svårt att förklara men jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut. Sen vill jag ha ljusa dova rosor som slingrar sig mot pergolans ben. Jag har en torkvinda men inget hål i marken. Det måste jag fixa. Det ser så mysigt ut att som deco by deco hänga tvätten ute. På önskelistan finns solbäddar. Två stycken som jag lättjefullt kan sträcka ut mig på tillsammans med morgonkoppen kaffe och en bra bok. Växthus står högt upp på önskelistan och det gör även ett snyggt loungeset som rymmer massa vänner och familj som vill ta kaffet där efter grillmiddagen. Colorelle har en fin pergola som jag inspireras av, och hon har ramat in den vackert med blommor. Deco by deco har även instgrammat denna magiska bild på blommor vid ett vitt staket. Exakt såhär vill jag göra på vår framsida.Jag vill dock ha uppstammade rosträd och lägre ner mixa hortensia och pioner. Kommer bli magiskt! Utanför biblioteket är vårt trädäck. Det hade jag velat utöka för att få plats med en pool och sen matcha poolens runda form med ett stort runt fönster i biblioteket. Detta mina vänner är njutninged med hus. Möjligheterna är oändliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x