Påskdukningen

påsk dukning-1
Jag blev, om man får lov att skryta lite, så HIMLA nöjd med min dukning att den tillägnas ett helt eget inlägg. Då jag inte har en tillräckligt lång duk som passar vårt bord när inläggsskivan är i fick jag duka mer utbrett eller vad man ska säga. Så att allt hängde ihop. Då jag inte heller har tillräckligt med porslin för så många gäster som vi var så gjorde jag en mix av vitt och mateus.
påsk dukning-2
Vita bordstabletter, enhetliga glas och mixat porslin var basen. Sen köpte jag tulpaner i tre olika färger och så satte jag ut 7 ljushållare och 7 små vaser och sen satte jag i tulpaner och grönt i olika höjder för att skapa små dynamiska minibuketter. Så enkelt, men det blev så himla fint. Jagkörde på vitt och pasteller för att skapa en riktigt vårig känsla.
påsk dukning-3
Med hjälp av svarta fjädrar, ståltråd och små presentetiketter skapade jag namnlappar till bordsplaceringen.
påsk dukning-4 påsk dukning-5
När kvällen föll tände vi alla ljusen och det blev verkligen stämningsfullt.
påsk dukning-6 påsk dukning-7
Den uppmärksamma ser att jag fotat utan bestick och det är helt sant. För my god vad bedrövliga bestick vi har. Jag tror vi måste gifta oss ASAP för att önska oss nya bestick.
påsk dukning-8Stay tuned med ett inlägg från påskaftonsfirandet!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Fru Sederblad
8 år sedan

Sååå fint! You rock!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
8 år sedan

tack! jag brukar alltid avundas alla som pyntar så fint men denna gång får jag erkänna att jag själv vart lite mallig! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x