Det var Formakami pendel i paketet!

formakami pendel-1
Men alltså vem är David ens??? Fattar ni att han gav mig min drömlampa i födelsedagspresent? Blev alldeles gråtig när jag packade upp paketet!
1
Och sen dog jag av gråt en gång till när jag fick ett magiskt blomsterbud till min födelsedag. Min finaste Elin skickade blommor. För att jag ”förtjänar all lyx och som tack för att jag är en så bra förebild”. *paus för att hämta näsdukar*.
formakami pendel-2
Nu hänger den i taket. Jaja, den uppmärksamme ser att sladden i taket inte är fixad ännu. Men David har köpt skenor att sätta fast i taket och pilla in sladden i. Då blir det så prydligt så ska du veta. Den är enorm! Och vi har en dimmer till den! Jag är numera besatt av att dimra ljuset till alla möjliga tillfällen.
2
Här hittar du mig varje kväll nu. Med en bok på magen eller framför en serie. Just nu är jag helsåld på the real housewives of dallas och har plöjt två säsonger på skamligt kort tid. Jag fördriver nämligen tiden fram till 4:e november då nästa säsong av the Outlander kommer. Håhå jaja, det blir en fröjdefull november.
formakami pendel-6
Och som grädde på moset messade min mamma ”Kan vi hämta Estrid tidigt på fredag och ha henne över natten”. Eh JA! Nu ska jag fundera ut hur jag och David bäst ska spendera vår lediga fredagkväll och lördagmorgon. Men först torsdag. Nu kör vi!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Härligt med en fredagskväll tillsammans!

Linda
5 år sedan

Vad mysigt att få en Fredags kväll bara ni, man behöver det verkligen ibland, men tyvärr för våran del är det svårt att få till då det varken finns mormor, morfar, farmor och farfar kvar i livet, plus att min bror bor i annan stad och sambons syster är oftast väldigt upptagen om man säger så, som tur är har vi helt fantastiska grannar som kan ta henne ibland då det krisar och Levina ÄLSKARatt få spendera tid med dem.
Ha en fin Torsdag
Kram Linda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x