Evigt blommande träd och fågelbur till barnrummet

fågelbur barnrummet
En av er kommenterade att Estrids blomträd var fint och det tackar jag för. För det är jag som gjort den alldeles själv! Så pyssligt av mig! På Bunches köpte jag tre hasselkvistar och sist David var på IKEA fick han en beställning av mig på en bunt plastpioner. Sen klippte jag av varje blomma så att de bara hade en kortare stjälk. Sedan la jag stjälken jämte kvisten och knep runt lite ståltråd. Men nu kommer det fiffigaste av allt! Jag har nu snurrat två tunna ljusslingor runt grenarna och wow wow wow vad sagolikt fint det lyser på kvällen. Estrid har fått den drömmigaste nattlampa någonsin!
fågelbur barnrum-1
Den här sagolika fågelburen hittade jag när Udda Tina hade sin utförsäljning. Med 30% rabatt var det omöjligt att motstå. Det är en av de vackraste fågelburarna jag sett och den är en perfekt pusselbit i det där drömmiga rummet som jag vill att Estrid ska ha. Jag vill att hon ska mötas av inspiration och lek i sitt rum och att det ska vara lite som en sagovärld. Det här är den perfekta pusselbiten. Jag vet inte ännu om jag ska klä den i blommor, fylla den med happy lights eller köpa en liten låtsasfågel att sätta i buren. Vi får se helt enkelt.
fågelbur barnrum-2
Jag låter Estrids rum sakta växa fram. Det är ok att det inte är perfekt från första början. En sak i taget. Det jag har som ideér just nu är att göra en sänggavel till hennes säng för att göra den ännu lite mer inbonad. Sen hade jag gärna även köpt en vacker sänghimmel att drapera bakom och runt sänggaveln. Jag hade velat hitta ett gammaldags skåp för att ha alla hennes kläder och någon vacker byrå för leksaker. Nu känner jag att det är leksaker överallt och det ser så otroligt stökigt ut.

No Responses

 1. Ulla Wolter skriver:

  Blomträdet är verkligen urläckert, Frida! Snyggt jobbat och tackför ett bra tips som jag gärna knycker till mig själv!

 2. Linda skriver:

  Vad fint du gjort det i Estrids rum.
  En fråga när började Estrid på föris?
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   Estrid började på föris när hon var typ 1,5 år. Hon hade ganska nyligen börjat lära sig gå minns jag. Och föris har varit toppen för henne! Hon lär sig massa saker som man märker gör henne stolt och stärker hennes självkänsla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *