8 kreativa sätt att uppdatera din look

8 kreativa sätt att uppdatera din look
Nu kommer våren och det är en härlig tid att uppdatera sin skönhetslook. Det är så enkelt att fastna i en rutin som man kör på varje varje dag. Och om man trivs med det så för tusan kör på det, men personligen tycker jag det är kul att ändra om lite. Här är 8 enkla saker du kan göra för att ändra din look.

1. Scanna av nätet på frisyrer och ta steget. Få saker signalerar förändring så mycket som en ny frisyr. En kortare page eller kanske en ny frisyr, oavsett så är det härligt att möta våren med en ny frisyr. Såhär såg det ut när jag blev rödhårig.

2. Byt färg på naglarna. Om du alltid kör på samma färg på lacket, testa något nytt. I detta inlägg om lackskifte hittar du bra idéer på vad du kan byta ut ditt gamla mot.

3. Om du ofta använder svart ögonpenna, byt den mot en chokladbrun. Det ger ett mjukare intryck och är inte lika skarpt som svart.

4. Byt ut din foundation mot en mindre täckande färgad dagkräm, och gärna en med mycket lyster i. I vår ska vår hy stråla.

5. Få din bryn plockade och färgade i en form som passar just ditt ansikte. vi snackar omedelbar ansiktslyftning! Note to self: Plocka dina egna bryn Frida!

6. Möt våren med färgstarka läppar. Få saker piggar upp en skönhetslook så som en färgad läpp. Jag vet att tjatar ihjäl mig om det, men kolla bara så snyggt det är!

7. Byt din svarta eyeliner mot en i färg. Blå ögon passar ljuvligt i brunt, bruna ögon får djup av en smaragdgrön eyeliner och gröna ögon får ett vackert lyft av en djup lila eyeliner. Och ni med grå ögon, ni passar ljuvligt i allt.

8. Möt våren med ett rosigt rouge med lite skimmer i. Du piggar upp ditt ansikte på nolltid och möter världen som en ljuv nyponros. That’s not to love med det liksom!?

No Responses

  1. Ulla Wolter skriver:

    Älskar ditt röda hår!❤👍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *