Magnifik mascara från Max Factor

INLÄGG I SAMARBETE MED MAX FACTOR
mascara max factor
Vilken lycka! Några dagar efter att jag var så nedstämd över ett avslutat samarbete landade det något flärdfullt i min brevlåda. Nämligen ett paket från Max factor med två mascaror och en ögonskugga för mig att testa. Och vilken fullträff! Ögonskuggspaletten är i mina bästa färger! Jag tackar aldrig nej till en neutral palette!
mascara max factor
Den här paletten passar perfekt för alla ögonfärger. Vi med bruna ögon kan faktiskt också bära neutrals, tro det eller ej. Ett guldigt eller bronsigt sotat öga är så snyggt på brunögda. För att inte tala om ni med gröna ögon, wow wow wow vad ni är snygga i brunbronsig sotning. Skuggan näst längst från höger är en skimrande kakifärgad skugga som jag längtar efter att få prova! Kaki är en så tacksam färg för det är liksom en färg, men en väldigt bärbar sådan.
mascara max factor
Paletten heter 02 Golden Nudes och finns bl a här. och den blir din för ynka 200 kronor!
Du kan använda den här paletten för att göra en mängd olika looker. Dessa tre youtubedivas har gjort sjukt snygga sminkningar med denna, eller liknande produkt. Spana in Shonagh Scott, Ruth Crilly och Joelle Mardinian (Mac factors arabiska ambassadör <3!)
max factor mascara-4
Mascaran från Max factor är en ny lansering och heter 2000 calorie curl addict. Den ska ge rich volume and curl. JA TACK! Jag behöver all hjälp jag kan få på mina stabbiga små fransar. Du hittar mascaran bl a här och den kostar 159 kronor. Denna mascara har en böjd borste vilket jag älskar. jag tycker det gör så mycket för fransarna. Jag längtar efter att få testa denna.
max factor mascara-5 max factor mascara-6
Jag tycker Max factor är ett så himla bra budgetmärke. Du kan hitta massa bra produkter som för en mycket mindre peng ändå levererar liknande resultat som de dyra märkena. Jag vet inte varför jag älskar smink så, men det är verkligen en passion jag har. Jag kan gå timmar i en sminkbutik och swatcha, testa, jämföra och om jag kunde få en av allt från alla märken skulle mitt liv vara fullkomligt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x