Dags för en ny föreläsning om feminism

föreläsning om feminism-1
God morgon mina fina vänner!

Här sitter jag med lilla familjen och äter vår bästa frukost för tillfället, overnight oats! Jag lovar att ni ska få recept! Jag kan inte fatta att det redan är torsdag! Som vanligt längtar jag efter morgondagen när jag äntligen ska få jobba med bloggen. Och jag har så otroligt mycket kul att visa er. Först ut blir ett inlägg ikväll som ni kommer älska. En ny give-away som är sååååå härlig och vardagslyxig! Du bara måste vara med! Igår gick jag crazy på bokrean och jag längtar efter att få visa er mina inköp. Jag har nya hårprodukter att testa och visa för er och mycket mycket mer.

Främst ville jag idag flagga för att jag har en ny föreläsning om feminism inbokat inom det närmsta. 27 feb föreläser jag för Liberalerna i Staffanstorp. Det är öppet för alla så även om du inte är medlem är du hjärtligt välkommen. Det börjar kl 18 och är på Brågarpsvägen 10, Staffanstorp. Hojta bara till mig innan så jag kan säga till arrangören. 

Jag pratar om vikten av att kryssa en kvinna, aborträtten, jämställd föräldraledighet, arbetsmarknad och pension. Sen går jag raskt vidare och pratar om heder, våld i nära relation och sexualbrott. Jag föreläser om många olika områden där vi liberala feminister har en tydlig politik. Sen tweakar jag föreläsningen om någon vill ha lite mer in depth om ett visst ämne. Och du vet väl att du också kan boka mig? Bara skicka ett mail.

Nej, ingen rast ingen ro. Estrid ska till föris, jag ska till jobbet och dagen måste carpas rejält. Och kom tillbaka ikväll för en ny FAB give away!

6 Responses

  1. Ulla Wolter skriver:

    Förlåt en okunnig pensionär, Frida, men vad betyder carpas? Har aldrig hört det förr men antar det kommer från engelskan. Kram, Ulla❤

  2. Paula skriver:

    You go girl! Kör hårt!

  3. Sandra skriver:

    Åh, bokrean har jag glömt bort!!!? Visa genast dina nya inköp! Jag bara måste ut och haffa lite nytt (särskilt sugen på kokböcker dock :))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *