Veckonytt #92

veckonytt1
Mina inlägg kommer senare och senare om morgnarna. Vi har fullkomligen vänt på dygnet (ja, enligt en treårings mått mätt) och somnar sent och vaknar sent. Jag tycker så mycket om att börja min vecka med ett veckonytt. Oavsett om det är semester eller inte. Det är en chans för mig att samla sådant jag tycker om, som jag själv vill komma ihåg och sådant som betyder något för mig.

Först ut är nyheten om att H&M släpper en kollektion i samarbete med textil- och tapetföretaget GP & J Baker. Wow, vilka mönster. Den mintgröna klänningen måste bli min!
österlen
Så passande att jag hittade den här artikeln om utflyktsmål på Österlen, för vi ska dit på onsdag med hela familjen. Vi ska äta pizza på Fridens och väntetiderna där är enoooooorma.

veckonytt3
Cassandra Klatzkow är en så fin, vacker och kroppspositiv förebild. En förebild på många olika sätt. Hon är väldigt modig som nu öppnar upp om utmattning. Stor igenkänning för många som drabbats kan jag tänka mig. Och en bra tankeställare för mig som lever livet i 180.
veckonytt4
På temat om att vårda själen tyckte jag mycket om Cecilia Blankens blogginlägg om hennes inställning till platser och mående. Väldigt inspirerande!
veckonytt5
Gina Tricot släpper snart ett samarbete med Puma. Så taggad på dessa träningskläder!
veckonytt6
My guilty pleasure är två saker. Reality-tv och dokumentärer om sekter. Åh, vad det här med sekter fascinerar mig. Därför ville jag spara denna länk med tips på bra sektdokumentärer. Några har jag redan sett, men andra var nya för mig. Sommarkvällarna är nu räddade!
veckonytt7
Jag tycker mycket om den här kampanjen som rakhyvelsföretaget Billie gör. De vill visa att kroppshår är naturligt och att de stöttar valet att behålla kroppshåret som det är, eller ta bort det om man vill det. Så befriande och modernt!
veckonytt8
Jag tackar aldrig nej till ett boktips! 17 biografier och memoarer av och om kvinnor. Jag vill såklart ha dem alla!

Nu ska vi njuta av ännu en sommardag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
5 år sedan

Jag älskar att läsa din blogg och speciellt Veckonytt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emma
5 år sedan

tack! det gör mig så himla glad!

Susanna
5 år sedan

Haha! Åh vad kul at jeg ikke er alene…jeg er også helt besatt av dokumentarer om sekter, har liksom sett alt om Scientology, IS og Jones Town på youtube. kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susanna
5 år sedan

du måste tipsa mig exakt nu om dokumentärer om IS!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x