Man ska alltid tajma semestern med vännerna

middag med vänner-1
Det är så härligt att vännerna har semester samtidigt som en själv. Då kan vi ses, barnen kan leka av sig och vi kan beklaga oss över hur mycket tjaffs kan det egentligen vara på en enda semester. Madde och Jonas bjöd hem oss till sig. Och det är lyxigt ska ni veta. De är väldigt duktiga i köket. Jonas grillade kött och grönsaker.
middag med vänner-2
Alltså bara titta! <3
middag med vänner-3
Otroligt gott!
middag med vänner-4
Barnen satt vid ett eget bord. Andreas och Sara var också där, med Jakob och sin sprillans nya bebis Anton. Denna lilla bebis! Så ljuvlig så ljuvlig!
middag med vänner-5
Vår värdinna Madde med Charlie, som inte är minst i gänget längre. Helt plötsligt var han gigantisk jämfört med Anton. Kvällens stora samtalsämne var antisemitism inom vänstern och huruvida högerextrema och vänstextrema är antisemitiska på samma sätt eller olika sätt. Upprinnelsen till diskussionen var att en politiker inom FI uttalat att hennes dröm är att alla judar ska lämna Israel. Hon vill helt enkelt göra sig av med ett helt folk där. Det är helt sinnessjukt hur okontroversiellt det är i Sverige att vara antisemit.
middag med vänner-6
Jag mönstermaxade med randig kjol och leopardmönstrad t-shirt. Hur snygg är inte denna
t-shirt? Jag fyndade den på Zaras rea.
middag med vänner-7
Sen hade vi same procedure as every time. Jonas tänder ljusen och Madde släcker dem och säger att det blåser för mycket. ”NU fick vi stearin i salladen JONAS”….. Madde undersökte salladen. ”Oj, det var bara fetaost…”. Classic!
middag med vänner-8
Jag stod för efterrätten. Rosa pavlova med grädde och sommarbär. SÅ god. Alltså SÅ SÅ SÅ god!
middag med vänner-9
Kul att se att något lever i våra trädgårdar iallafall.
middag med vänner-10
De här två gulliga sprang runt med mikrofoner och sjöng egengjorda låtar.
middag med vänner-11
”Vi älskar Vaiana och Maui” hette hitlåten!
middag med vänner-12
<3 <3 <3 Finaste bilden någonsin!
middag med vänner-13
Vår hjältinna med en liten liten nyfödd gullis.
middag med vänner-14
Jag kallar denna ”blueberry lover”. <3

Så var det med denna kvällen. Barn som lekte fint ihop, föräldrar som faktiskt fick lite lugn och ro när barnen skötte sig själva. Helt sjukt hur stora dem har blivit! Och kärleken när vi äntligen fick träffa vårt nya lilla tillskott i gänget.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x