Söndagssemesterlunk

pyssel för regniga dagar-1
Vaknade inatt av att katter skrek utanför fönstret. Alltså hu, finns det något mer ångestframkallande ljud? Det är som att vakna och höra små bebisar skrika utomhus men man kan inte lokalisera var. Alldeles fruktansvärt. Mitt i vargtimmen vaknade jag och sen kunde jag inte somna om. Så där låg jag och lyssnade på de förfärliga ljuden och var klarvaken. Därför är jag såklart så himla trött nu. Jag sitter här fortfarande i pyjamas och har precis ätit frukost. Jag sitter i köket och bloggar och dricker kaffe och Estrid sitter mitt emot mig och pärlar. Hon gör långa rader av pärlhalsband och kan pärla i evigheter. Och vet ni, igår gjorde hon helt plötsligt en perfekt kullerbytta! Själv! Alltså helt objektivt nu, det måste vara väääääldigt tidigt för en två-åring att göra en perfekt kullerbytta helt själv!? 😉

Idag blir vår dag i riktig söndagssemesterlunk. Jag försöker tömma frys, kyl och skafferi inför flytten och idag ska jag baka bröd och någon kaka. Sen blir det att packa några flyttlådor till och kläderna som ska ner i soppåsar. Ikväll får vi en finfin andpaus när Paula och Fredrik bjuder in till famijesöndagsmiddag i deras hus. Så skönt att komma bort från flyttkaoset lite.

Nu ska jag titta lite på Estrids pärlande och sedan sätter stora söndagsbaket igång.

Ha en fin söndag!

Kram!pyssel för regniga dagar-2 pyssel för regniga dagar-3 pyssel för regniga dagar-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

28 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cecilia Salomonsson
6 år sedan

Haha, katterna måste ha bråkat..Jobbigt att vakna till 🙁

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Cecilia Salomonsson
6 år sedan

ja verkligen! sån ångest!

Sara
6 år sedan

Stackars katterna, hatar det ljudet 🙁

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
6 år sedan

jag tyckte mest synd om mig själv! =)

Linda Olsson Asp
6 år sedan

Härligt med lite lunk. Sista dagen på semestern här idag.
Svar: Hahaha men gud tycker du! Hjälp vad glad jag blir!!! Absolut jag kommer att fortsätta och som sagt jag kan bara bli bättre! Detta med att vara lite spontan eller ja, ganska så mycket spontan och inte planera vad jag skall säga/göra det är min grej, blir mer naturligt då.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda Olsson Asp
6 år sedan

jag är också tillbaka i vardagslunket nu! hua!

Pauline Hurtig
6 år sedan

så mysigt med pärlor!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pauline Hurtig
6 år sedan

ja det är rätt avslappnande!

linnea
6 år sedan

vilken fin burk till pärlorna 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  linnea
6 år sedan

Den har jag gjort själv. Du hittar det inlägget här https://fridakummerfeldt.se/kategorier/inredning/diy-barnrum/

Malin
6 år sedan

Vilken mysig morgon ni verkar haft! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Malin
6 år sedan

ja vi hade det så skönt och mysigt!

Carro
6 år sedan

Vad duktig hon är! Och jag längtar tills den dagen Joline kan sitta och aktivera sig lite själv! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Carro
6 år sedan

det kommer det kommer! =)

Gabriella
6 år sedan

Åh så roligt att baka!! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Gabriella
6 år sedan

ja jag älskar verkligen att baka!

Julia Svensson
6 år sedan

Så söt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Julia Svensson
6 år sedan

visst är hon! <3

Days by Johanna
6 år sedan

åh det kattljudet är hemskt…. 🙁 Förstår det var svårt och somna om.

Mysigt och pärla, undra om sonen skulle uppskatta det, får nog köpa hem och se! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Days by Johanna
6 år sedan

att pärla är så rogivande! typ enda gången min dotter sitter still! =)

MALIN
6 år sedan

Vad duktig hon är! Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  MALIN
6 år sedan

visst är hon! <3

Autismmamma
6 år sedan

Jag är en mamma, fru på 47 år och bor i Småland i en villa på en gård.
Jag är positiv och glad och har haft sjukbidrag sen börja på 90 – talet. Mina intressen är djur, natur och mina egna älskade hundar. Det vore trevligt att lära känna nya väninnor i en ålder av 46-60 år. Jag en ny bekantskapskrets att lära känna och umgås med. Min E-mail: happy0@home.se Blogg: http://autismmamma.bloggplatsen.se Vore ju skoj om du ville kika in till min blogg och sätta en tass där ler.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Autismmamma
6 år sedan

jag kikar in! <3

Irene
6 år sedan

Alltså, jag kan INTE göra en kullerbytta – och jag är betydligt mer än 2 år. Så det måste vara extremt tidigt! 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
6 år sedan

hahah men eller hur! geninivå!

✫ Fru Eriksson
6 år sedan

Så fint pärlat …❤️

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ✫ Fru Eriksson
6 år sedan

ja hon är så pysslig och duktig! =)

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x