Söndagssemesterlunk

pyssel för regniga dagar-1
Vaknade inatt av att katter skrek utanför fönstret. Alltså hu, finns det något mer ångestframkallande ljud? Det är som att vakna och höra små bebisar skrika utomhus men man kan inte lokalisera var. Alldeles fruktansvärt. Mitt i vargtimmen vaknade jag och sen kunde jag inte somna om. Så där låg jag och lyssnade på de förfärliga ljuden och var klarvaken. Därför är jag såklart så himla trött nu. Jag sitter här fortfarande i pyjamas och har precis ätit frukost. Jag sitter i köket och bloggar och dricker kaffe och Estrid sitter mitt emot mig och pärlar. Hon gör långa rader av pärlhalsband och kan pärla i evigheter. Och vet ni, igår gjorde hon helt plötsligt en perfekt kullerbytta! Själv! Alltså helt objektivt nu, det måste vara väääääldigt tidigt för en två-åring att göra en perfekt kullerbytta helt själv!? 😉

Idag blir vår dag i riktig söndagssemesterlunk. Jag försöker tömma frys, kyl och skafferi inför flytten och idag ska jag baka bröd och någon kaka. Sen blir det att packa några flyttlådor till och kläderna som ska ner i soppåsar. Ikväll får vi en finfin andpaus när Paula och Fredrik bjuder in till famijesöndagsmiddag i deras hus. Så skönt att komma bort från flyttkaoset lite.

Nu ska jag titta lite på Estrids pärlande och sedan sätter stora söndagsbaket igång.

Ha en fin söndag!

Kram!pyssel för regniga dagar-2 pyssel för regniga dagar-3 pyssel för regniga dagar-4

No Responses

 1. Haha, katterna måste ha bråkat..Jobbigt att vakna till 🙁

 2. Sara skriver:

  Stackars katterna, hatar det ljudet 🙁

 3. Linda Olsson Asp skriver:

  Härligt med lite lunk. Sista dagen på semestern här idag.
  Svar: Hahaha men gud tycker du! Hjälp vad glad jag blir!!! Absolut jag kommer att fortsätta och som sagt jag kan bara bli bättre! Detta med att vara lite spontan eller ja, ganska så mycket spontan och inte planera vad jag skall säga/göra det är min grej, blir mer naturligt då.

 4. Pauline Hurtig skriver:

  så mysigt med pärlor!

 5. linnea skriver:

  vilken fin burk till pärlorna 🙂

 6. Malin skriver:

  Vilken mysig morgon ni verkar haft! 🙂

 7. Carro skriver:

  Vad duktig hon är! Och jag längtar tills den dagen Joline kan sitta och aktivera sig lite själv! 🙂

 8. Gabriella skriver:

  Åh så roligt att baka!! 😀

 9. Days by Johanna skriver:

  åh det kattljudet är hemskt…. 🙁 Förstår det var svårt och somna om.

  Mysigt och pärla, undra om sonen skulle uppskatta det, får nog köpa hem och se! 🙂

 10. MALIN skriver:

  Vad duktig hon är! Kram

 11. Autismmamma skriver:

  Jag är en mamma, fru på 47 år och bor i Småland i en villa på en gård.
  Jag är positiv och glad och har haft sjukbidrag sen börja på 90 – talet. Mina intressen är djur, natur och mina egna älskade hundar. Det vore trevligt att lära känna nya väninnor i en ålder av 46-60 år. Jag en ny bekantskapskrets att lära känna och umgås med. Min E-mail: happy0@home.se Blogg: http://autismmamma.bloggplatsen.se Vore ju skoj om du ville kika in till min blogg och sätta en tass där ler.

 12. Irene skriver:

  Alltså, jag kan INTE göra en kullerbytta – och jag är betydligt mer än 2 år. Så det måste vara extremt tidigt! 🙂

 13. ✫ Fru Eriksson skriver:

  Så fint pärlat …❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *