Alla hjärtans dag

alla hjärtans dag
Hade du en bra alla hjärtans dag igår? Det hade jag. Det enda jag önskade mig för alla hjärtans dag var att familjen skulle äta middag tillsammans vilket vi gjorde. Estrid och jag lagade pastasallad och smulpaj och sen åt vi när David kom hem. Det låg ett litet paket på allas tallrik. <3 Estrid fick en klänning, David fick strumpor och jag vill nya sängkläder. David var i chock då detta nog var hans första alla hjärtans dag present under alla våra år tillsammans. JAG VET! Jag suger! Han ger alltid de bästa presenterna men får alltid de sämsta av mig. Klassikern är när jag gjorda hemmagjorda presentkort på massage och sånt och skrev ut giltighetstid. När han väl ville använda dem hade de gått ut!

Jag har känt mig väldigt uppe i varv på sistone. Lite svårt att somna, vaknar på nätterna och mycket på gång samtidigt. Jag har bestämt att försöka hålla helgerna helt fria på planering. För förra helgen var vi hemma och gjorde ingenting. Det var underbart. Vi fixade lite i trädgården, spelade spel, kollade på film och läste böcker. Precis vad jag längtar efter just nu.

Imorgon ska Harry döpas och jag ska bli fadder. Det känns väldigt fint och speciellt. Jag och David har övat in en väldigt fin sång som vi ska spela och sjunga i kyrkan. Och på söndag ska vi hem till Christina för att fira Alma som har fyllt fyra år. Tänk att den lilla bebisen blivit fyra år! Det betyder att min lilla bebis alldeles strax också blir fyra år.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Härligt med paket!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

visst är det!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x