Kyrkan är bokad!

bokad kyrka till bröllopet-1
Först måste jag säga att jag är så glad att ni är så många som vill vara med i min give away! Det känns toppenkul! Men det andra jag ville berätta är en uppdatering om våra bröllopsplaner. Kyrkan är nu bokad! Yej! Den 11/11/17 gifter vi oss i Malmös vackraste kyrka. Måhända också en av de större, but hey ho, I always want it grand!

Idag är det fredag och min jobba med bloggen-dag. Det har väl börjat sisådär. Estrid sover som en kratta och det är lite kaos varje natt. Jag sover som en kratta och vaknar vid 4 och ligger klarvaken. Så idag försov vi oss lite och det blev lite stressigt att komma iväg till föris. Estrid kan inte skyndas på, då låser sig allt. Så ni skulle sett mig. Jag valde min ord på guldvåg, tassade på den minerade marken och hugade och bugade för detta lilla barn som vore jag hovnarren och hon Marie Antoinette. Att Estrid har en stark vilja är typ understatement. Hon är warrior och jag älskar det med henne och det kommer vara toppen. Sen. Kanske bara att det inte är lika toppen när hon är två. Terrible twos – I get it know!

Och David har åkt iväg tidig i morse på konferens med jobbet och ska göra Göteborg. Det blir tjejhelg, med the diva of the universe och hennes kuvade hovnarr. Det blir intressant….

Nej, kaffet har runnit ner och jag har en hel underbar skön dag framför mig där jag ska fota, redigera och skriva. Det blir en bra uppladdning för helgen.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Mathilda
Mathilda
7 år sedan

Åh, så härligt att ha bokat kyrkan! Ääälskar bröllop!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mathilda
7 år sedan

Jag har nog inte riktigt fattat det ännu. =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x