En bossig lunch på Klostergatan i Lund

klostergatan lund-1
Nu, när jag ännu inte har möjlighet att arbeta med bloggen på heltid, försöker jag få till bloggjobb på kvällar, helger och även på lunchen. Igår hade jag den stora glädjen att äntligen få träffa Clara igen. Hon driver Bossbloggen, en blogg om ledarskap, och har ett otroligt driv som jag älskar. Vi träffades på Klostergatan Vin & Delikatess. Enligt mitt tycke en av Lunds absolut bästa lunchställen.
klostergatan lund-3
Jag åt Chevré Chaud med timjanshonung och rödbetor. Det var så otroligt gott. Så pass gott att jag nog måste gå dit någon mer gång denna vecka. Jag hade kunnat äta det här varje varje dag!
klostergatan lund-4
Det var, som alltid, en allt för kort lunch när två drivna bloggerskor pratar läsare, material, strategier, samarbeten, utmaningar och mål. Vi hann bara skrapa på ytan av allt vi ville prata om. Men det är väl det som är ett klart tecken på en trevlig lunch. Ni kan vara säkra på att ni får se Clara mer i framtiden.
klostergatan lund-5
Hej hej, här är jag! Jag hade inte med min stora kamera idag så det fick bli mobilbilder. Men med lite redigering tycker jag det funkar helt ok. Eller vad säger ni? Är det ok med en enstaka mobilbild ibland är känns det trist? Från mobilbild till något livsviktigt, nämligen färgen på min topp. Denna kornblå färg har alltid varit min bästa färg. Och nu, med mitt röda hår! I do like it måste jag säga!

Idag laddar jag inför morgondagens kvinnodag och min föreläsning som jag ska hålla. Jag ska jobba lite med min powerpoint så att den är perfektion. Jag måste även boka in sådant livsviktigt som nagelfix, frisörbesök, ansiktsbehandling och massage. Min kropp behöver skämmas bort efter några väldigt hektiska veckor. Och det finns inget jag njuter så mycket av som skönhetsbehandlingar och att ta hand om min kropp. Omge den med värme, doftljus, mjuka krämer och sköna kläder. Jag känner att jag på sistone rott mycket i hamn och jag vill fira mina små framgångar. Och det gör jag bäst genom att unna mig allt härligt. Något vackert eller en skönhetsbehandling, ett smycke som påminner om att hårt arbete lönar sig eller bara många långa timmar av egentid. Du glömmer väl inte heller bort att fira dina framgångar?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *