Härliga fredag!

fredag-1
Vilken härlig fredag vi har här i Malmö idag! Solen skiner och värmer mina vinterbleka kinder. Min orkidée har börjat blomma och jag är mallig som bara den. I morse stegade jag in på Malmö stadshus för nämndsammanträde och nu har jag precis kommit hem. Klackskor, kashmircardigan och spetskjol är utbytt mot linne, innetofflor och mjukisbyxor. Den fönade frisyren är uppsvängd i en tofs och allt är precis som det ska vara. Nu åker David iväg och jobbar och jag ska vara med min lilla groda. Ikväll ska vi på middag hos grannarna (första gången mao mycket nervöst) och jag har nya röda klackaskor kvällen till ära. fredag-2 fredag-3
Såhär glad är Estrid över att det är fredag! Vi har en solig och mysig helg framför oss och nu ska vi nog spendera några timmar i köket. Vi ska äta omelett, för det är Estrids absoluta favvismat. Sen kanske vi snacksar på några härliga russin. Jag ska svänga ihop ett brödbak och ett kakbak tror jag minsann. Det hade varit en härligt avslutning på denna vecka. Som för övrigt verkligen gått i bakningens tecken då skåpen och frysen fyllts med både polarkakor, morotsbullar, havrekakor med russin och earl-grey drömmar. fredag-4
Nu inväntar jag att min lilla solstråle ska vakna så vi kan kela och busa och mysa!

Ha nu en riktigt fin fredag mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
8 år sedan

Blev så nyfiken på Earl grey-drömmar. Du har inte lust att dela receptet?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanna
8 år sedan

självklart! bra idé! tack för tipset. receptet kommer upp någon gång nästa vecka så stay tuned! kram på dig och trevlig helg.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x