Grand hotel here I come!

Nu är väskorna packade! Estrid ska lämnas till mormor och morfar och jag och David ska åka för en liten get away bara vi två. Vi ska fira vår bröllopsdag lite i efterhand på grand hotell i Lund. Finlunch på stan, barnfria timmar, tid att prata om oss, våra drömmar och vad David egentligen lär sig i skolan. Livet går i ett så vi hinner knappt prata om det. Flerrätters middag ikväll, en drink i baren och sedan en ostörd natt bland fluffiga hotelltäcken. Och sen, det bästa! Hotellfrukost!

Men vi ska inte bara lata oss. Vi ska också jobba. Men det kommer inte kännas som jobb eftersom detta är något vi båda tycker är otroligt roligt. Vi ska kombinera vår vistelse med att fota massa bilder till mina sociala kanaler. Vi älskar att jobba ihop och vara kreativa tillsammans. Men det är inte alltid så enkelt när Estrid står och drar en i ärmen och undrar om vi inte är klara snart.

Kreativitet, kärlek, tillsammanstid, god mat och lite himla lugn och ro. En sann dröm!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 år sedan

Önskar er en helt underbar dag

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Maria
4 år sedan

vi hade en superfin helg! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x