Det redan berömda vaxpartyt

vaxparty-1
När mörkret hade börjat falla över Malmö kom jag in i en fantastisk vindsvåning fylld av fnittriga, nervösa och glada kvinnor. Det var dags för vaxparty och hembesök från världens bästa vaxtjej. Hon kunde fixa tutti man frutti, alltså allt från ögonbryn till tårna och vi accepterade erbjudandet med hull och hår (efter ett tag not so much hår längre). Släta som sälar blev vi, hesa av argsinta skrik och trötta masmuskler av allt skratt.
vax emma
Bildkälla: attvaranågonsfru
Emma var den som drog ihop partyt. Och även den som höll min hand och lovade att allt minsann satt kvar när vaxtjejen satte igång och rycka.
vax kram
Bildkälla: attvaranågonsfru
Min fina vän Carro var där! Ser ni hur hon skrattar!? Är det inte bara det härligaste att någon skrattar så stort. Och att hon sen skrattar åt mina skämt och tycker jag är den roligaste, det är ju det bästa jag vet.
vax rebecka
Bildkälla: attvaranågonsfru
Här är Rebecka, vår gudomliga vaxtjej. Diskret, snäll och mycket (MYCKET) noggrann!
vax räkor
Bildkälla: attvaranågonsfru
Vi åt plockat och folk tog med sig ostar, jordgubbar, dryck och godis, oliver och bröd och Emma hade fixat räkor! <3 Jag har fått låna några blider av Emma till detta inlägg för jag var så fokuserad på varningen och återhämtningen därefter att jag helt glömde bort att fota.
vaxparty-2 vaxparty-3
Där ute i vardagsrummet såg det ut såhär…
vax ben
Bildkälla: attvaranågonsfru
Och i sovrummet såhär.
vaxparty-4
Fina Nicole var också där och det är så fint att träffa personen bakom bloggen. Man får liksom en pusselbit till. Här ser ni igen skrattet. Som vi skrattar när vi ses!
vaxparty-5 vaxparty-6
Det var hemma hos Mathilda vi var och det märktes att det var ett rum socialmediaqueens för det var selfies, instagram, kameror och snapchat oavbrutet. Karina var också där!
vaxparty-7
Och Sederbladskan såklart! Och Zara. Och Anna. Tjejer jag träffat många gånger, någon gång och aldrig innan, men ändå så bara klickar det direkt! Alla tjejerna är så otroligt olika och jag tror att det enbart funkar av den anledning att alla är genuina. Det finns ingen catyness eller missgynsamhet. Bara glädje, pepp och acceptens. Det är så himla himla fint! Kvinnor va!? Vilken gåva!
vaxparty-8
Helle och Iris var också där.

Lite såhär kunde det se ut när vi hade ett helt vanligt, modest litet vaxparty. Inga konstigheter. Bara kvinnor, glädje, deeptalk och ja, en hink vax. Och idag? Len som sälen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x