Vår 1:a maj

Vilken härlig 1:a maj vi fick igår. Den var sådär riktigt lugn som man vill att en röd dag ska vara. Jag vaknade först och överraskade lilla familjen med fattiga riddare till frukost. När jag satt vid datorn en stund och jobbade var Estrid och David uppe på loftet i Davids studio. Estrid blev lämnad på kalas och då hade jag och David en stund på oss att fotografera lite content till er. Bland annat fler bilder på den här MAGISKA kaftanen som ni blev tokiga i när jag visade upp en sneek-peak på den på stories. Den är från Lille Lo som du hittar här. Efter kalaset sov jag och Estrid middag och efter det åt vi mellis får att sedan pyssla. Jag avslutade kvällen med joggingrunda, ugnspannkaka, fredagsfilm och några avsnitt paradise hotell när Estrid somnat. På alla sätt en underbar 1:a maj.

Nu tycker jag det är så magiskt att ha en egen trädgård. Jag kan gå ut prick när jag vill och plocka in en bukett av något. Nu börjar knopparna komma på äppleträden och jag älskar att ta in små grenar som sakta får blomma upp inomhus. Det är verkligen en fantastisk tid nu när allt börjar knoppa, växa och så smått blomma. Mina pioner har redan börjat få stora knoppar och tulpanerna står i full blom.

Idag blir en skön och lugn dag som avslutas med lite födelsedagsfirande för min pappa. Jag ser väldigt mycket fram emot att träffa storfamiljen, och alldeles särskilt Alfred. Det är ju väldigt lyxigt att få ha en egen liten bebis att gosa med nu. Jag hoppas du har en skön helg med mycket avkoppling, en solig promenad utomhus och något kallt i glaset och gott på tallriken ikväll.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x