En blomma som ger hopp om våren.

Mitt lilla miniväxthus är ihopbyggt, alla fröer är beställda och snart trillar mina knölar ner i brevlådan. Jag längtar med andra väldigt mycket efter att min odlingssäsong ska börja. Jag ska faktiskt snart börja lite så smått med några tåliga fröer som klarar av att förodlas redan nu i växthuset. Men innan mina egna blommor i trädgården kan förgylla mina dagar så har jag faktiskt unnat mig några nya hortensior. Det måste vara den vackraste av blomma och nu har jag ställt dem här i huset.

Jag ska ge mina krukväxter lite spa tänkte jag. Men jag är osäker på om det är lite för tidigt att ge dem näring och ny jord. Någon där ute som vet om jag borde vänta några veckor till?

Det är underbar känsla att möta helgen med ett nystädat hem, nybäddade sängar, färska blommor och massa tillsammanstid framför en. Jag önskar dig en riktigt fin helg!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x