Mina bästa netflixserier del 2

Somutlovat, här kommer del två av mina bästa serier på Netflix!
orange is the new black
Orange is the new black
Stackars medelklasstjejen Piper lever ett bra liv när ett gammalt drogbrott flyter upp till ytan. Hon hamnar på ett kvinnofängelse och det är i detta fängelse som serien utspelar sig. Och wow, gud vilken bra serie. Man skrattar högt, gråter en skvätt och får sig många många tankeställare. De som har castat skådisarna till denna serie har gjort världens bästa jobb och det är inte många serier som skapar så många superstjärnor över natt!
rupauls dragrace
RuPaul’s dragrace
Jag är BESATT av dragqueens och när jag hittade denna serie blev mitt liv typ100% bättre. RuPaul är världens första dragsuperstar och serien är som en blandning av top model och project runway där den nästa stora dragsuperqueen ska koras. Flärdfullt, glittrigt, snappy , dramafyllt men också mycket kärlek och insikt i vad den kan innebära att vara transvestit, transexuell eller dragqueen. Ja, och bög för den delen med. En fantastiskt serie!
scorpion
Scorpion
Fyra genier hjälper polisen lösa brott. Mer utförlig går det inte att vara, för det är precis vad det handlar om. Detta är också en skön och lättsam serie och det är coolt att ge är genier. Att de löser brott med hjärnceller och inte vapen eller muskler. Lite sådär nördarnas revansch.
sherlock
Sherlock
Detta måste vara den absolut bästa versionen av Sherlock Holmes. Grymt snyggt filmad, bra manus, spännande handling och med allas vår älskling Benedict Cumberbatch. Love him!
sons of anarchy
Sons of anarchy
Jag brukar inte gilla sådana där macho grabbiga actionfyllda våldsfyllda spektakel men detta är ett stort undantag. SoA handlar om ett motorcykelgäng och det är våldsamt, kriminellt, blodigt och spännande. Jag föll som en fura och vem visste att det var så spännande att lära sig om broderskap, vapenhandel med mexikanska maffian och iblandning med prostituerade och porrstjärnor?suits
Suits
Jurist som jag är så är det ju nästan som obligatoriskt att kolla på Suits. Inte så mycket för juridiken men for the fashion! Alla i denna serie är snygga, alltså inte lite snygga utan my god jag dör snygga! Ögongodis deluxe med världens snyggaste kläder, män och kontorsmiljöer. I love it!
the fall
The fall
Temat snygga människor fortsätter. Dessa två alltså, my lord vad snygga de båda är. Han är en ruggig seriemördare, hon är polisen som ska få fast honom och det är en psykologisk serie som är läskig, spännande och grymt bra skådespeleri!
white collarWhite collar
Vi slutar med ännu en snygg man (det är ju ändå lördag). En konstförfalskare hjälper polisen att fånga andra konstförfalskare. Inte sådär överdrivet genomtänkt koncept men den här sållas in i skön serie man tittar på när man är trött i huvudet och knappt orkar följa med någonting alls. Snygga miljöer, kläder och ändå att konstdelen i det hela gör det lite annorlunda och bra.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x