Inte ens tändstickor hjälper

njuter av dagarna med estrid-1
Helt plötsligt var det radio silence här inne men mitt liv just nu! The struggle is real! I onsdags flyttade vi delar av vårt kontor till nya lokaler i Malmö och då har jag balanserat flytt med att hålla igång ärenden, skriva saker och förbereda rättegång. Och sen så flyttar vi ju privat på måndag och om jag tidigare skrivit att det var kaos i vår lägenhet så är det nu atombombsvarning.

The struggle is really really real! Jag stupar i säng utan att ens orka sminka av mig. Jag lever på skräpmat, halvfabrikat och rester. Jag borstar håret med Estrids borste, har packat ner alla mina strumpor och är bara så trött. Glad och förväntansfull också såklart, men jag vill bara sova så att det snabbt blir nästa dag, och nästa dag och flyttdag.

Orden är inte med mig idag, men imorgon är min jobb-med-blogg dag och då ska jag se till att spotta upp mig. Under tiden får ni njuta av dessa bilder på min gulliga lilla familj.
njuter av dagarna med estrid-2 njuter av dagarna med estrid-3 njuter av dagarna med estrid-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
6 år sedan

Å hoppas att allt börjar lugna ner sig snart, stora kramar till dig<3

Finurliga fröken
6 år sedan

Usch de är tufft att flytta! Hoppas du kan försöka slappna av lite då och då och komma ihåg att det inte varar förevigt. Snart är ni på plats och kan njuta. Kram

Tipsarguiden
6 år sedan

Hoppas det lugnar sig snart

Angelica
Angelica
6 år sedan

Snart över, kämpa på Frida!! Ta vara på detta också-d är en del av allt!

Linda
6 år sedan

Måndag är snart här så snart får du flytta och komma i ordning med ditt liv igen och rutiner.
Men förstår att det är segt som sjutton när man längtar efter något.
Ha det så bra nu
många kramar Linda

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x