För få timmar

bvc-1

Jag SAKNAR er! Jag har så sjukt många blogginlägg i mitt huvud som bara måste ut, men jag får inte ihop det helt enkelt. Tiden räcker inte till. Estrid vill bara vara plåster om dagarna och så sover hon bara korta stunder på dagen. På sistone, när kvällen kommit, har vi efter en timmes nattning varit utkörda och trötta så jag har stupat i säng vid typ nio. Jag känner mig verkligen jättefrustrerad för jag vill ju blogga massa inlägg varje dag, och har (om jag får säga det själv) massa bra inlägg på lager. Så be patient med mig! Jag ska verkligen försöka titta in igen någon mer gång idag!

Ha en fin dag alla älsklingar! KRAM!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
8 år sedan

Andas! Kram

sanaz
sanaz
8 år sedan

Längtar längtar längtar men hehe har full förståelse för din situation; )

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x