En helt vanlig lördag

estrid-1
Idag har vi en helt vanlig lördag. Inga planer, bara gå hemma och skrota. Städa, en snabb sväng med dammsugaren och en rejäl städning på badrummet. Min kitchen aid går varm och jag bakar och bakar. Är uppenbarligen inne i världens bakperiod för jag fyller frysen som vore domedagen nära. Ikväll ska David ut och äta med en vän och gå på konsert på Malmö Live så jag och Estrid ska underhålla oss själva. Nåja, inte helt själv. Vi ska snart åka hem till mina föräldrar för eftermiddagshäng, middag och mello. Sedan ska vi faktiskt sova över där. Dels så Estrid vänjer sig vid att sova över själv hos dem på sikt och för att ge David en ostörd natt och en rejäl sovmorgon! Imorgon är det min tur att svänga iväg en stund. Liberalerna Malmö ska ha årsmöte och det blir några roliga timmar med samtal om vad vi gjort och vart vi är på väg. (Och ännu ett tillfälle att bära mina nya skor!) Fotade dem igår så jag kommer visa er dem ASAP!estrid-2

Ha nu en riktigt fin lördag mina vänner!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
8 år sedan

Men hade det bäst. Själv har jag dammat av skridskorna idag(efter 11 år…)

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

oj hur gick det? all ben i behåll får jag hoppas! 😉

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
8 år sedan

Det finns en film: Bambi på hal is….
Skitkul. Blir en vända idag oxå. Sol, gnistrande snö och några minusgrader. Finns ingen anledning att sitta inne.😎

Anna - mamma till två prinsessor och en prins
8 år sedan

Det låter som en väldigt bra helg tycker jag. Hoppas du får kul!

Frida G Svensson
Frida G Svensson

Vi hade det jättemysigt! hoppas din helg också var fin!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x