Mina bästa netflixserier del 1

Nu är det helt och förhoppningsvis har du lite slapptid att se fram emot under helgen. Du kanske inte vet vad du ska titta på men du behöver inte undra länge till. För idag och imorgon kommer inlägg om mina bästa netflixserier. Vi kör igång just precis nu med del 1!
breakout kings
Breakout kings
En lättsam dramaserie som handlar om fem fängelsekunder som hjälper till att lösa brott, i utbyte mot att deras fängelsestraff minskas med en månad för varje bad guy de tar fast. Det här är en sådan skön serie där varje avsnitt innehåller en ny bad guy och det krävs inte allt för mycket tankeverksamhet för att hänga med.
brooklyn nine-nine
Brooklyn Nine-Nine
En av mina absolut bästa komediserier någonsin. Det här är en av få serier som får mig att skratta högt. Och sen skadar det inte att huvudrollen spelas av Andy Samberg och han är min biggest jewish crush ever! Det här handlar om en polisstation i Brooklyn där inte mycket går rätt och alla karaktärer är sjukt roliga och underhållande.
downton abbey
Downton Abbey
Ja, om det mot förmodan finns någon endaste människa som inte sett Downton Abbey är det hög tid nu. Detta är en av de mest välgjorda serier som någonsin gjorts och den är ambitiös i allt från skådisar, manus, smink och kostym, dekor och innehåll. Den handlar om den brittiska aristokratin (upstairs people) och livet för deras personal (downstairs people).
elementary
Elementary
Ännu en version av sherlock holmes, denna gång satt i modern tid i New York och Dr Watson spelas av Lucy Liu. Fartfylld, lätt att titta på och en skön handling. En slappserie som är skön att titta på då även denna är lättsam och inte så krävande.
hannibal
Hannibal
OMG! Detta är en av mina bästa serier någonsin! Hannibal spelas av Mads Mikkelsen och han är fenomenal! Detta är en av de serier med vackrast foto någonsin. Så sjukt snyggt filmat. Den här vältaliga, välklädda och sofistikerade kannibalen ger rysningar i hela kroppen och den här serien vill du inte se själv. Utan nära nära någon att krypa nära för ibland blir det bara sinnessjukt läskigt. De som gjort denna serie kan inte vara riktigt kloka för maken till gruvliga saker har jag aldrig varit med om. Men den är världsbäst!
house of cards
House of cards
Även denna serie är så sjukt snyggt filmad och vilken serie sen! Så grymma skådisar, så bra handling, såååååå bra Kevin Spacey är som makttörstande politiker. Ingen är för värdefull för att offras, inget är heligt och inget får stå ivägen för den som vill bli president. Plus i kanten för himla snygga kläder! Clothesenvy deluxe!
major crimes

Major crimes
En lättsam detektivserie som är skön och enkel att titta på. Lagom action, lagom humor och lagom allt. En skön serie att ha på när du lagar mat och inte måste vara hundra fokuserad.
master of none
Master of none
Detta är en jättefin serie om en killes liv i New york, som han delar med sina vänner, och handlar om den simpla vardagen. Relationer, vänskaper, relationer till föräldrar. Serien är politisk på ett sätt som girls är. Den visar på ett subtilt sätt skillnader mellan könen, rasism och utanförskap. Både jag och David satt och mös när vi såg den och sa om och om igen, vilken myyyyysig serie!
mr selfrodge
Mr Selfridge
Nog för att jag är totally in love med huvudrollsinnehavaren Jeremy Piven men detta är en sjukt bra serie. Den handlar om när Mr Selfridge startade varuhuset Selfridges i London. Underbar skildring av svunna tider, inspirerande kläder och dekor, jättebra skådisar och en spännande handling. Jag älskar denna serie och rekommenderar den varmt!

Stay tuned, för imorgon kommer del 2!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x