Fridas ultimata julklappstips för en mamma

julklappstips mamma
Står det stilla i huvudet? Slappna av för här kommer mina julklappstips för mamma.

Det är den första november och jag är känd för att vara ute i god tid. Därför börjar jag redan nu med min julklappstips. Men svettas inte, jag kommer göra en recap på dessa inlägg under december månad också.

1. Salladsbestick från Linum (här). Jag tycker de här salladsbesticken är perfektion! Tänk det glansigt guldiga mot en grönkrispig sallad. Kommer garanterat förhöja vilken dukning som helst!

2. Zebrafat från Oscar & Clothilde (här). Jag älskar sådana här små skålar. De är perfekta att ha runt om i ett hem för nycklar, småmynt, vardagssmyckena, salt och peppar osv. Det är sådana här små detaljer som gör ett hem personligt.

3. Clarins super restorative neck & décolletage concentrate (här). Det här en en hudvårdsprodukt som osar lyx och välbefinnande. När man blir äldre blir ju huden kring nacke, hals och dekolletage känsligare och tunnare. Det är så flärdfullt att då få smörja in det området och verkligen ha en härlig hemmspastund (är det ett ord?). Min egen mamma hade älskat den här krämen!

4. Jacka från Barbour (här). Jag önskar mig den här jackan själv! Den är everything! Snygg, praktisk, flärdfull och kanske något man skjuter på att köpa till sig själv. Har du en mamma att skämma bort lite extra är den här jackan helt divine!

5. Elena Ferrante – min fantastiska väninna (här). Är din mamma en boknörd? Min är det definitivt. Så av erfarenhet vet jag att böcker alltid går hem. Många, inklusive jag själv, köper pocket för att det är billigare. Därför är det en extra härlig touch att ge bort en bok med hårda pärmar tycker jag. Det blir genast finare på något sätt. Sen skadar det inte att ge bort en bästsäljare som alla älskar.

6. Durance home perfume ”cinnamon orange” (här). Hemparfymer är något många inte unnar sig och det är exakt därför de här sagolika att ge bort. För de är så otroligt lyxiga och härliga. Durance rumssprayer är en dröm och speciellt nu när de kommer i en massa härliga juldofter. Jag har själv spanat in en hel del från nya sortimentet.

7. Kusmi tea collection (här). Med utgångspunkt i min egen mamma var jag tvungen att ta med härligt te. Min älskade mor är en riktig tedrickare och hon köper gärna te från Fortnum & Mason i London som kommer i vackra plåtaskar. Kusmi har sååå goda tesorter och att få dessa färgstarka burkar på en gång gör det till ett smycke för köket.

8. Silverljusstake från Svenskt tenn (här). Ahhh mina ögon blir till hjärtan! I helgen besökte jag Svenskt tenns butik och jag ville ha prick varenda sak. Allt är så otroligt vackert, väldesignat och får mig att tänka på Estrid. En gåva från Svenskt tenn kan aldrig bli fel.

9. Babor soothing body oil (här). Bodylotion i all ära men inget slår en mjuk kroppsolja. Det blir direkt spa av det hela. Jag tycker om att ge fina hudvårdsprodukter till min mamma för jag vill att hon ska skämmas bort lite. Den här innehåller mandelolja, abessinsk olja och arganolja samt stamceller från Champagnepäron. Låter det inte fantastiskt så säg!?

10. Skrivbok från Moleskin (här). Jag älskar skrivböckerna från Moleskin. De är vackra, tidslösa och klassiska. Perfekt för en mamma som har mycket att hålla i huvudet.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Angelica
Angelica
7 år sedan

Jättebra tips! Har du även tips inför Fars dag? Vad köpa till make och pappa till småbarn? Jag tycker det är jättesvårt med presenter till män – så får du feeling skulle en likadan lista uppskattas stort!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

KLART jag har! =) Det kommer julklappstips för både pappa och pojkvän nu de närmsta dagarna. Såklart kan ju grejorna ges bort även till fars dag!

Anette
Anette
7 år sedan

Tja snygging!
Tycker du ska slå till på två Barbour, en kviltad och en oljerock. Här snackar vi apk. Hur överlever man i Skåne utan oljerock? Köpte min första som 15-åring och sedan är det min eviga garderobsräddare! Nu är jag inne på nr 3…. Glöm inte att dom första två använde jag dagligen i stallet under mååååånga år. Matcha gärna med hatt från samma företag så håller man sig torr från det mesta! Den kviltade går att använda som foder när det är askallt. Typ skånevinter: snöblandat regn och det blåser på tvären.
Kramis

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

åh ja jag vill ha!!men de är så dyra! svårt att rättfärdiga tycker jag. finns så mycket annat skoj jag vill köpa! =)

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x