Slottsträdgårdens kafé i Malmö är en favoritplats

slottsträdgårdens kafé-1
Det blev ju inget Skånes djurpark i söndags, så jag tänkte visa er lite bilder från när vi besökte Slottsträdgårdens kafé i Malmö. En solig dag för någon helg sedan tog vi en härlig långpromenad för att äta lunch på kafét. Slottsträdgårdens kafé är en underbar plats, en av mina favoritplatser i Malmö. Kafét drivs av Verona Arkliden Neves och själva slottsträdgårdens odlingar sköts av John Taylor. Alltså tulpanhavet är beyond words!
slottsträdgårdens café-2
Jag sportade min fina armykappa som jag fyndade på Åhléns förra året och självklart min nya väska. Still sooooo in love!
slottsträdgårdens café-3
På sommaren sitter man med fördel utomhus för kafét har inga inneplatser och växthuset blir för varmt. Men nu, i vårens början, var växthuset perfekt. Vi beställde mat och slog oss ner. Det var så pass varmt att vi fick ta av oss våra jackor och njuta av sol och solglasögon.
slottsträdgårdens café-4 slottsträdgårdens café-5
David åt burgare och jag och Estrid delade på…
slottsträdgårdens café-6
croque monsieur! Jag tröttnar aldrig på det!
slottsträdgårdens café-7
Sen promenerade vi sakta hemåt och stannade på vägen för att hälsa på ankorna. Eller GRÄSÄNDERNA som jag har fått veta är den korrekta termen! =)
slottsträdgårdens café-8
Vid det här laget hade solen börjat försvinna och det var kyligt i vinden. Vi skyndade oss hem och bäddade ner oss i soffan med täcken och kuddar. David somnade på soffan, jag låg och läste och Estrid kollade Barnkanalen. En riktigt skön och lugn familjedag med andra ord.

Jag vill VERKLIGEN rekommendera dig att besöka Slottsträdgårdens kafé. Maten är jättebra, miljön underbar och framförallt så är trädgården en oändlig källa till inspiration.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
6 år sedan

Vilken härlig dag det såg ut att vara då ni var där. Din väska är sååå fin.
Jag har en liten fråga som inte alls har med detta att göra. Men visst ha ni haft en sådan där plastmatta som man har under barn matstolen eller har jag fel?! var har ni köpt den?
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

Hej! Nej vi har faktiskt inte haft det! Men ett tips är att köpa en sådan plastmatta man brukar ha på kontor under kontorsstolen. Det borde finnas på typ IKEA.

Fru Sederblad
6 år sedan

Tareq Taylor, så jävla snygg! Bara det gör ju liksom stället värt att besöka 😛.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Fru Sederblad
6 år sedan

tydligen är det inte han som äger det längre…

Caroline
Caroline
6 år sedan

Det e nya ägare, för Tareq har sålt det 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
6 år sedan

oooppps! tack för heads up, har ändrat i inlägget nu!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x