vecka 46.

Som ett paket på posten är jag också uschlig nu! Det känns som att verkligen alla är sjuka. Jag vaknade i morse med ont i halsen och är redan inne på min tredje kopp te med honung. Jag ska jobba undan lite och sedan krypa ner i soffan med mer te, täcke och tända ljus. Igår kväll var jag tvungen att ta en rykande varm dusch innan jag kröp ner i sängen för jag var så huttrig. Ni vet sådär varm så att skinnet blir alldeles rött.

Men det gör mig inte så stressad för jag tänker att det är lite som det ska vara den här tiden på året. Det är inte alltid sommar, tillväxt och blomstring. Det kommer ju en hel vilotid för naturen där allt stannar av, kryper ihop, vissnar, somnar. Det är likadant för oss människor. Vi kan inte alltid vara på gång och producera och växa. Under vintern tänker jag att vi faktiskt borde göra mer som naturen. Fokusera på återhämtning, sova, bli långsamma och njuta av att det är grått och trist. Se det som en välsignelse för våra kroppars kretslopp.

Tv-serier, varma soppor och grytor, dagsljuspromenader, te, ljus, böcker och mys. Det är exakt vad våra kroppar och sinnen behöver nu.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x