veckonytt #307

Jag går all in på novent, because why not? Allt som gör livet härligare och mysigare är jag aaaaall for! Som den här vackra ullhalsduken (adlink) som är perfekt att svepa om sig både inne såväl som ute. Riktigt snygg på en tröja i samma färg eller över en vit skjorta.

Det jag önskar mig mest av allt när jag sitter här och huttrar i biblioteket är att kunna tända en brasa. Så avis på er som har en kamin! Om jag hade en kamin hade jag definitivt haft en vacker vedkorg (adlink).

Jag samlar på julservisen ”star fluted” av Royal Copenhagen. Det är det mysigaste och lyxigaste jag vet att plocka fram denna servis nu under novent, advent och julen. Spana in hela servisen här (adlink).

Om novent är all about mjukt, mys och vardagslyx för att glimma till vardagen, är kashmir materialet att satsa på. Det är den finaste och bästa investeringen du kan göra. Ett hållbart material, klassiskt och tidslöst och du kan bära det år efter år. Här kommer lite härliga plagg i olika modeller. Stickad kashmirtröja med krage (adlink).

Kashmirtröja med halvpolo (adlink).

Kashmirtröja i klassisk modell med rund halsringning (adlink)

Om du inte har råd med kläder i kashmir, men ändå vill unna dig av lyxen, är ett tips att satsa på accessoarerna. Som den här fina kashmirmössan (adlink).

Vill du vara riktigt trendig ska du satsa på en huva istället för mössa. Denna huva är också i kashmir och känns så flärdfull, trendig och lyxig (adlink).

En annan trend är ullkappa med matchande eller inbyggd stoooor sjal i samma material. Om man inte vill köpa en helt ny kappa kan man köpa en separat stor sjal. Den här med kontrasterande band är så himla himla fin (adlink). Den fiffiga sätter fast sjalen med en stor brosch för extra finess och hög trendfaktor.

Jag får många frågor om vad som är den bästa festskon i vinter och där finns det såklart massa olika att välja på. Men jag vill tipsa om de här pumpsen (adlink). Svarta, vilket gör de så fina till svarta strumpbyxor. Låg klack vilket gör att man kan bära dem länge samt i ett mjukt glansigt material för extra festlig känsla.

Hoppas du får en underbar vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x